Dagens ordspråk

"Så länge min chef låtsas som om jag har hög lön, låtsas jag som om att jag har mycket att göra"

Det är tur att man har livlig fantasi och chefen på ett annat våningsplan. Efter en effektiv förmiddag trappar jag ner. Idag blir jag inte långrandig på jobbet. Först ska jag på synundersökning, sen hämta på dagis och när Tvåan hämtat dottern bär det av ut på lokal.

Lilla S stellar sig själv hela tiden. Istället för att säg Jag vill titta på film säger hon Stella vill titta på film. Hon har ännu inte upptäckt hur effektivt första person singularis är. Igår när jag packade ner varorna på affären, sa hon högt och tydligt Stella äter snor. Jag såg på hennes blick att hon förväntade en reaktion och när jag sa att det ska man inte göra, så fnissade hon förtjust.
                                                  
Kroppljud är också jättekul. Hon gillar att titta på Simpsons. Jag fattar inte riktigt varför. Hon kan knappast begripa sig på handlingen. Roligast är det när Barney dyker upp för då blir det garanterat långa rapningar. Det gillar Stella och säger varje gång Uschekta mej för det vet hon att man ska säga.

Ikväll är det M: s äldsta bror som bjuder. Det blir ingen större gourmetupplevelse, men det är väl underhållningen (Svenne Rubin) som är det primära. Man kan välja mellan räkor och tacos. På hemvägen brukar det bli ett par drinkar på hotell Ekens bar vi Slussen. Vi får se när jag dyker upp på jobbet imorgon. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0