Sommarhalvåret officiellt invigt

Dagens lakansbyte omfattade även täckbyte. Ut med de tjocka och in med de tunna duntäckena. Vanligtvis brukar detta ske nånstans omkring vårdagjämningen men vintern har varit alltför lång, som ni vet.

Fredagsmyset hos Tvåan igår innebar provsmakning av marulk och chardonnayvin. Yngre människor hittar på en massa kul. De ska ha galamiddag ihop med fyra andra par där alla ska bidra med någon rätt. Fisk- och skaldjursrätten föll på Tvåans lott och nu håller svärsonen på att provlaga olika rätter. Svinullagott var det i alla fall.
marulkrot
M berättade om sitt senaste tandläkarbesök när vi var hemma hos Tvåan. Hans tandläkare behandlar ofta två patienter parallellt och när M låg i stolen och väntade på fortsatt behandling somnade han till. När tandläkaren kom tillbaka frågade han om M har problem med snarkning. Men M blånekade, som han alltid gör på den frågan. Han har inga problem, det är omgivningen. Tandläkaren remitterade honom i alla fall till en läkare.

Sen hade M mage till att påstå att han har svårt att somna varvid Tvåan och jag gapflabbade. Jag vet ingen som somnar snabbare och det i vilken situation och ställning som helst. M säger att han visst har insomningsproblem. Men han kommer över det genom att bestämma sig för att somna. Han är väldigt bestämd och väldigt lydig tydligen.

Det har varit omöjligt att logga in på blogg.se hela morgonen. Jag begriper inte varför man går ut i en kampanj på Aftonbladet och pushar för att blogga när det är uppenbart att man har kapacitetsproblem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0