Svinhugg går igen

Har man tre barn så går det inte att spara på alla deras konstnärliga alster. Om sanningen ska fram, går det inte att spara på något. Vi sa alltid, den där teckningen tycker säkert farmor är jättefin. Eller morfar skulle nog uppskatta den där smörkniven och liknande. Konsekvensen är att vi knappt har nånting kvar av barnens verk.

Idag fick vi med oss ett tuschteckning av My där hon gestaltade farmor med groteskt stora händer och rödmålade naglar. Jag har varken stora händer eller röda naglar. Även en akvarell följde med, där farfar hade väldigt speciella glasögon målad av Noa.

Vi lunchade på Tvåans uteplats vid Hammarbykanalen. Finfint läge! Efter det tog cykelövningarna vid. Men Noa vågar sig inte på den nya cykeln utan stödhjul ännu.

Biltur till Nynäshamn där vi återsåg gamla vänner. Fika hos andra bekanta i Ösmo.

Imorgon destination Åland. Upp i ottan och förhoppningsvis lat läsning på soldäck.

Jag återkommer nog imorgon kväll.

Kommentarer
Postat av: Anonym

det ante mig att det finns "oneliners" fantaster på fler håll på nätet. åland är alltid rätt, mycket nöje! vi har plågat barnen med 8 timmar barndomsfilmer, det ska kosta på att vara barn (som vuxen)! överdriver lite.
- det var två turkar och en "fes"

2006-04-16 @ 22:08:15
Postat av: Christina

Hoppas att ni får en bra dag idag.

2006-04-17 @ 10:54:39
URL: http://bjorkhaga.blogspot.com
Postat av: Didrikeli

I found this site very useful while surfing Google.Interesting page containing serveral helpful information and nice pictures. Greetings

2010-06-15 @ 08:28:31
URL: http://didrikeli.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0