Fikar efter java

Nu är i-landsproblemet löst på bästa sätt, dvs mitt. 

Rekapitulation
Vår espressobryggare halvdog i slutet av juli. Ovanligt nog var det jag som ville köpa nytt men M lämnade resolut in den på reparation. Inte har den fungerat sådär jättebra sen vi fick tillbaka den. Förra helgen pajade pumpen så bryggningen fungerade inte. Igår dog också mjölkskumningen.

Nutid
Raka vägen till John Wall där Jura kommit med en ny automatisk modell, Impressa C5. Det blev kärlek vid första ögonkastet. Den här var vackert helsvart.
jurac5
Kommer ni ihåg Lorrysketchen där man köpt en ny stereo och skulle koppla ihop delarna? Precis så går det till hemma hos oss. M sliter alltid ut grejerna ut förpackningen, kopplar ihop dem efter eget huvud och sen när prylarna inte funkar går luften ur honom. 

Då får jag försöka. Men enligt M så fuskar jag. Fusket består i att jag läser manualen och följer instruktionerna.

Dåtid
När vi köpt vår första espressomaskin höll M på och bryggde kopp på kopp första dagen. Ja, inte bara bryggde utan drack upp dem också. På kvällen rusade hjärtat så han fick uppsöka sjukhus. Tänk att dela livet med en sån välbalanserad och förnuftig make!


Kommentarer
Postat av: Anonym

huvudreglen är denna, om allt vid monteringen ter sig hopplöst - läs manualen!
det är rejält tråkigt med katten, lite oväntat och snabbt kom besvären, även om vi visste att han hade ökad risk för urinsten, men han var bara fyra år, gosig som få och en riktig vitamininjektion.
trist - jag är deppig!

2006-12-10 @ 19:15:33
URL: http://latmasksamtal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0