Matt & mätt

Julbord är inte att förakta, inte dess verkningar heller. Man sover inte speciellt bra med ett julbord med tillbehör i magen. Ändå gjorde jag mitt bästa för att göra mig av med den extra energin.

Vi blev alltså bjudna av en leverantör på bowling med julbord. Det var lite gruvfaktor över själva bowlingen. Jag har inte bowlat sen tonåren och såg framför mig hur kloten bara skulle fara ned i rännan. Men när vi drog igång kändes det ungefär som med cykling och simning. Har man en gång lärt sig, så sitter det i muskelminnet.

Sen blev det mat och dryck. Och blir det mycket inkomster så måste det kompenseras med utgifter. Då ställde ytterligare en leverantör upp med bar, live band och disko på Clustret. Bandet var riktigt bra och vi höll igång på dansgolvet. Allt för att göra av med kalorier. Det känns faktiskt i benen att jag rörde på andra muskler än vanligt. 

Det riktigt positiva var att jag hade gångavstånd hem. Men som sagt, den riktigt djupa sömnen ville aldrig infinna sig. När jag låg där och vred mig jobbade hjärnan på egen hand och jag kom på en liten hake i ett projekt vi planlägger. Kan man begära övertid för sånt?


Kommentarer
Postat av: flasknosen

Vad gäller övertiden kan man ju alltid försöka,... eller?

Vill samtidigt passa på att önska dig en riktigt God Jul och ett härligt Gott nytt år!

2006-12-21 @ 15:50:11
URL: http://flasknosen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0