Superamatören

Första gången jag ska göra något gör jag allting bakvänt. Så har det varit sen jag var riktigt liten. Som t ex när jag började på lekis, eller kindergarten, som mamma sa för att vi skulle verka vara lite finare. Jag började några dagar efter alla andra, så jag missade den första introduktionen till vilka regler som gällde. Jag såg väl lite vilsen ut så fröken sa åt mig att göra ett halsband. Jag hittade hinken med plastpärlor och tog med den till lekborden. De andra barnen blev så upprörda över min oerhörda fräckhet. Alla andra visste att man skulle hälla upp en liten hög med pärlor på ett fat och låta hinken stå kvar i hyllan. Skadad sen barndomen, med andra ord.

Ännu värre var det när jag och min kompis skulle gå på Friskis & Svettis för första gången. Det var för drygt 20 år sen och det här med jympa för vuxna var helt nytt. För säkerhets skull ringde vi och frågade vad man skulle ha på sig och fick till svar att det var T-shirt, shorts och gympaskor som gällde. Eftersom vi inte varit i en gympasal sen skoltiden på 60-talet var de enda gympaskor för inomhusbruk som vi kände till sock-i-plast. Gissa om det blev pinsamt när vi kom in i hallen i våra vita och skinande fotbeklädnader.
 
Nu känner jag mig som en sån där förstagångsamatör i det här forumet. Varför finns det ingen ordentlig beskrivning på vad de olika sakerna på bloggen är till för? Eller är det en självklarhet för alla andra? Som det här med sidvisningar, vad innebär det? Vad är det för skillnad mellan alla och unika sidvisningar? Och vad är trackbacks?

Min mors kommentar till allt vi sa och företog oss var oftast: Hur dum får man bli?. I sanning uppmuntrande. Helt korkad är jag inte. Jag har i alla fall lyckats begripa vad nyckelord är för något.


Kommentarer
Postat av: Birgermoa

Hello, I found you at Altavista. You have wealth of information on your site and a nice design. Greetings from Germany

2009-03-26 @ 10:04:40
URL: http://birgermoa.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0