Herrar på hajk

Arbetskamraten lämnade tillbaka det han lånat, (jag glömde nämna den förnämliga hängmattan i fallskärmssiden) och kom med lite detaljer från storskogen.

Det var fyra män med ett antal öl som gick en sträcka på Sörmlandsleden. Kompisens svärfar brukar bjuda med sig några ut i skogen och det var första gången som svärsonen fick äran att följa med. Efter några timmars vandring, slog de läger vi en sjö. Eldade, grillade och pratade långt in på natten.

Svärfar och svärson bestämde sig för att knoppa in, men de andra två tyckte att de fortfarande hade några odruckna öl. Öl, som stod på kylning i vattenbrynet. När en av männen skulle hämta ytterligare ett par bira snubblade han och for in med huvudet i en stor sten. Kort medvetslöshet, spräckt ögonbryn och en rejäl blåklocka. Blodet forsade och M:s första-hjälpen-kit kom till användning.

- Lotta kommer att bli skitsur! Vi ska på bröllop i helgen och jag ser ut som jag varit i världens slagsmål, var största bekymret för olycksfågeln.

Och sanningen bakom skadorna var inte heller så smickrande.


Kommentarer
Postat av: Gunnel

Se där vad farligt det är att dricka öl. En av orsakerna till att jag inte gör det. Den andra är att jag inte gillar öl :O)

2006-07-04 @ 14:50:54
URL: http://gunnel.blogg.se
Postat av: gunsan

Aj då och oj då ... inga mer kommentarer ... BARA LYCKA TILL FÖRSTÅS ... TILL ALLA...KRAM :)

2006-07-04 @ 14:53:33
URL: http://gobbe.blogg.se
Postat av: Ninni

Så det kan bli...och öl som är så gott. Okey jag får passa mig för stora stenar nästa gång jag tar en öl, ha, ha!!

2006-07-04 @ 16:54:08
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: frkt

Regel nr ett: Låt någon annan snubbla efter öl. Själv snubblar jag hellre efter vin. Eller helst ser till att någon annan servar mig.

2006-07-04 @ 17:43:29
Postat av: Nicolin på Fädernegården

En mycket god vän till mig som en gång var mästare i tungviktsboxning sa ofta när han ville få oss att skratta:"blott ett slag, ett ögonlock gick sönder".

2006-07-04 @ 18:27:25
URL: http://nicolinefadernegarden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0