Äntligen!

Köket är städat! M och jag gjorde en gemensam insats efter jobbet och fixade hos mamma. Två gånger tre timmar och allt blänker. Inte illa. Jag är spisexperten och den blev som ny. Men känner jag Syrran rätt så kommer hon ha helt annan uppfattning om våra insatser.

Jag avslutade uppgiften med att välta ut en tiolitershink över golvet. Det fanns ingen mopp så vi fick krypa på knä och torka upp vattnet med wettexdukar. Mamma var en riktig pedant, så det var inte alltför smutsigt, som tur. Det var bara sista året som hon inte klarade städningen själv så det hade inte hunnit bli för igengrott.

Nu ska jag ta igen mig i soffan. Det är jag värd.


Kommentarer
Postat av: johannapannan

usch och det som är så tråkigt att torka. Är det som med mjölk? Det finns _inget_ som blir så mycket som ett spillt glas mjölk.

2006-06-21 @ 20:56:46
URL: http://johannapanna146.blogg.se
Postat av: Ninni

Jag nu är du värd att slappa...phu va jobbigt! Vi hade tänkt att städa mammas lägenhet själva men vi kom till sans och anlitade en städfirma.
Rent&snyggt blev det...men dom hade glömt ett par garderober, men som tur var såg jag det innan jag lämnade över nycklarna.

2006-06-21 @ 22:13:33
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: frkt

Tio liter vatten är tio liter, men på golvet är det som överkokad mjölk. Ja, vi vet alla hur vätska är befriad från sin behållare.

Städfirma? Övriga familjen skulle tycka att vi borde köra hela racet med tanke på tidigare verksamheter.

2006-06-21 @ 23:52:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0