Stockdum i Stockholm

M och jag lyckades bli osams på hemvägen från stan. Vi gick längs Norr Mälarstrand och M ville mellanlanda på pråmen/båten Greta för något lunchaktigt. Jag var inte så hungrig än men kunde tänka mig en sallad. Vi var givetvis inte de enda som ville sitta i solen men vi hittade ett ledigt bord. Det var förstås på à la carte avdelningen och där kunde man inte bara äta en sallad. Jag hade inge lust att punga ut närmare 1000 spänn för en lunch jag ännu inte var riktigt sugen på. Gissa om det blev grinigt.

Vi fortsatte i ilska Riddarfjärden runt på rekordtid. Så småningom blev vi on speaking terms igen och fortsatte till Mosebacketerrassen. Där hittade vi ett bord i solen och tog en Skärgårdstallrik (div laxsorter, potatis, sallad) och vitt vin. Dagens kändisspotting var skådisen Ing-Mari Carlsson (Mimmi från Tre Kronor). Hon satt och tog en öl med en väninna i eftermiddagssolen .

Kvällen har vi delvis tillbringat i en biosalong. Vi såg Mission Impossible III. Det var full fart hela tiden och entusiastiska smågrabbar applåderade efteråt.


Kommentarer
Postat av: Casperalisha

The spam is very bad everywhere. anyway really enjoy your site

2010-11-17 @ 21:39:39
URL: http://casperalisha.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0