Full rulle

Stockholms och vår egen Filmfestival går mot sitt slut. Minst en film per kväll, undantaget torsdagen då jag var på konferens. M passade på att kolla på Johnny Depps pirat II, som jag ändå inte ville se. Vuxenbarnfilmer är inte min grej, speciellt inte om de saknar handling. M tyckte att filmen trots allt hade ett budskap. Nämligen att det kommer att göras en Pirates III.

I kväll blev det verkliga festivalfilmer. Tvåan såg Wristcutters: A Love Story och M + Svärson är och tittar på The Last King of Scotland. Själv stannade jag hemma och såg jag på Simpsons med Stella. Både hon och jag är lika hängivna serien, men jag fattar fortfarande inte vad hon får ut av det.

Little Miss Sunshine vann, inte helt oväntat, publikpriset. Alla recensenter har varit överens med mig om att filmen är sevärd.


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Åh, jag som älskar ettan och precis har beställt tvåan. Piratfilmen alltså. Nä jag gillar inte heller vuxenbarnfilmer. Men Johnny Depp.

Jag är kass på film. Kommer aldrig iväg på något. Vi har hundratals dvd:er. Jag vill bara se trevliga romantiska komedier.

Äsch, allt beror på att jag har pluggat filmvetenskap en gång i tiden. Levde på Filmhuset i ett par år. Det blev nog helt enkelt.

2006-11-27 @ 16:48:57
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Jag har också romatiska komedier högt på topplistan. Sömnlös i Seattle kan jag utantill. Det blir mer film än tv, men mesta hemmavid.

2006-11-27 @ 20:11:52
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0