Miss Nöjd

Miss i planeringen
Stockholms filmfestival startar 16 november. Aj, aj, aj, och vi som är i Barcelona den veckan. Mig gör det inte så mycket, senaste åren har jag varit barnvakt. Jag pallar inte stressen och stillasittandet. För övriga familjen har festivalen varit en Riksangelägenhet säkert i tio års tid och nu bläddrar man engagerat och ringar in olika filmer i programmet.

Steg nummer två är att enas om vilka filmer man ska se och om det går att få till ett vettigt schema. Ett år såg vi 28 filmer på en dryg vecka, i snitt tre filmer om dagen. Nu håller man ett lugnare tempo med två om dagen.

Helgen hittills
Tvåan bjöd över sig och familjen på lördagsmiddag. Trevligt initiativ, eftersom vi är slöa på såna aktiviteter. Idag blev det brunch med Ettan, Trean och deras närmaste. Nu står magen i fyra hörn, trots att jag avstod från efterrättsbordet.
lunch04
Dagens re-run
Ovanstående bild. Motivet sprang jag på i våras en tidig söndagsmorgon. Brunchen hade intagits vid ett elskåp, Hornsgatam 82.

Icke-rubrik
Svullos exsambo väntar barn.

Konstig fråga
Har du prövat chai-te? Det står så i reklamen för något slags kryddat te. Men chai betyder ju te. Har du prövat coffe-kaffe eller aqua-vatten? Inte jag heller.


Kommentarer
Postat av: Anonym

minnet är bra men dåligt, jag har för mig att du varit i barcelona nyligen, men det kanske är en hallucination? och om du varit där, är det väl inte konstigt att du åker dit igen, om du gillar det. själv har jag varit i bryssel 2 ggr i år - och det ä verkligen inget att skryta med!
film är kul, vi kollar mest hemma nu, senast såg vi halft light med demi moore och Johnny Was med Vinny Jones. helt okej båda, en sexa på en tiogradig skala.
ravioliinstallation kanske inte ger några konstpoäng -eller guide michelin stjärnor, men kanske ger det någon, eller några kostpoäng!

2006-10-29 @ 19:06:16
URL: http://latmasksamtal.blogg.se
Postat av: Lars Anders Johansson

Jag måste få kontra med följande ickerubrik från Aftonbladets nätupplaga för en tid sedan:

"Se Idol-juryns medlemmar i andra kändisars frisyrer"

2006-10-30 @ 00:44:19
URL: http://slott.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Jo, vi åkte genom Barcelona på sommarens bilsemester. Annars var jag senast i Aten.

Ha, ha, den ickerubriken missade jag. Tidningen måste ha gått åt som smör den dagen.

2006-10-30 @ 08:32:53
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0