Ränderna går aldrig ur?

Även om de flesta är vanemänniskor, så kräver vi omväxling. Det är tydligen inte bara jag som blir deppad över barnklädesavdelningarna. Till vänster har vi alla blå-grön-beigefärgade plagg, kanske med lite inslag av orange och rött. Många grabbar tycker att eldsflammor är coola.

 

Till höger hänger de rosa-lila-vita plaggen. De kan finnas lite i grönt och rött men inte samma röda och gröna nyanser som på pojkavdelningen. Kläder i jeanstyg både till höger och vänster, men på flickplaggen är det applikationer i rosa, som regel.

 

I dagens dn skrivs det om Polarn & Pyret, som återgår till unisexavdelningar för barn. Nu är jag inte så lättlurad att jag tror att de egentligen har någon slags jämlikhetsplan som huvudargument. Nej, det är nog kosingen.

 

Vuxna har ledsnat på prinsessvadden och PoP sålde förmodligen massor av plagg i sin retroserie 76 från förra året och pengar talar.

pop-plagg

Kommentarer
Postat av: Nicoline på Fädernegården

Jag brukar förse mina sonsöner med lite extra kläder att ha när de är hos mig. Jag gillar inte kamouflagekläder som är mode nu till småpojkar. De ser ut som små minimilitärer.

2007-04-25 @ 16:14:44
URL: http://nicolinefadernegarden.blogg.se
Postat av: Nicklasmagnhild

i sow this site while i was looking for a site with uesful information it really helped me. nice job you are doing please keep it on.

2009-06-23 @ 07:54:02
URL: http://nicklasmagnhild.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0