Väckarklocka

koltrastSkatorna är borta. Sorgligt på sitt sätt men det har gett andra fåglar lite mer utrymme. I morse vaknade jag av koltrastens drill och den höll fortfarande igång, nu när jag kom hem.

Bytet har blivit till min fördel; jag vaknar hellre av fågelsång än kraxande skator. Även om de har sina skojiga sidor. 

Kommentarer
Postat av: Inga M

Jag får gratulera till ett lyckat fågelbyte. Men hur går det med den fågelogillande grannen nu då. Koltrastar är rätt så högljudda också och gärna tidigt på morgonen. I bullrig stadsmiljö väsnas de ännu mer för att överrösta alla andra ljud. Bloggvärlden väntar med spänning.

Delar Dina funderingar om statistiken och statistikuppgifterna här. Plötsliga höjningar i siffrorna när goda skäl för dem saknas, ställer jag mig tvivlande till.

2007-05-01 @ 07:03:28
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Anonym

på något bakvänt sätt gillar jag skator (också) - dom är käcka, koltrastar är lite mesiga, pengar är inte allt (men ändå viktiga på något sätt), J1 närmar sig 30 och antar någon filosofisk gren, i den riktningen, pengar är inte viktiga, om man har, så man klarar sig, men en mindre förmögenhet skadar verkligen inte.......den ökar frihetsgraden, man slipper smöra så mycket då - och smöra är verkligen inte min bästa gren!

2007-05-01 @ 20:31:05
URL: http://latmasksamtal.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Jag har inte sett fågelhataren på ett tag. Det kanske är någon ny "bro" på gång.

Visst är det mer action över skator, men jag vill inte gå så långt som att kalla trastar för mesar. Det ser rätt käckt ut när de rycker daggmaskar ur gräsmattan.

2007-05-01 @ 20:46:08
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Gautekristina

Pleasure to sign your guest book. I work for an advertising agency in London.

2009-06-15 @ 13:36:11
URL: http://gautekristina.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0