Nolltolerans

kaffeglassFörst trodde jag att Stockholms alla magsjuka hundar hälsat på i närmiljön. Brun, kläggig sörja fettar ner trottoarer i omgivningen och nu har stadens sopmaskiner smetat ut geggan i ett oljigt lager.

 

M aka Kalle Blomkvist kom med lösningen på mysteriet. Det var inte diarréiga djur som varit i farten. Nej, vid målgången på Midnattsloppet fick deltagarna kaffeglass. Som redskap för att inta produkten bifogades ett sugrör, men eftersom glass inte är särskilt flytande innan den tinat, så föredrog löparna bananer (inte för att de flyter, men de är mer lättintagliga, om man säger).

 

Längs husväggar och rännstenar dumpade man kaffeglassen och nu inväntar jag ett uppfriskande regn så jag slipper äcklas av konsekvenserna av helgens glassdumpningar.


Kommentarer
Postat av: matrixa shamanen

ha ha..."diarreiga djur"..otroligt uttryck!
Men det hela låter ju bara inte klokt - vad absurt...ibland tar man sig för pannan med alla desa jippon och sponsringar och materialåtgång osv....meningslöst slöseri....vad blir månne straffet för oss...

2007-08-23 @ 07:22:32
URL: http://shamanen07.blogg.se
Postat av: F

Åh, fy vad äckligt! Det blir ju inte bara ett par burkar heller när det rör sig om samtliga deltagare i Midnattsloppet. Det låter lite skumt med kaffeglass som målgångsföda, men det är väl antagligen ett lysande marknadsaföringstillfälle.

2007-08-23 @ 17:02:29
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Pialotta

Det där låter inget kul..
Den där glassen smakar säkert gott med kaffe och glass.. något för mig:-)

2007-08-23 @ 18:21:25
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: Annaa M

Ännu en anledning att glädja sig åt att inte bo i stan alltså...

2007-08-24 @ 11:35:23
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Nu har värsta kladdet följt med skosulorna upp i lägenheterna. Jag tillhör inte glassälskarna och kladdet har om möjligt minskat suget ännu mer.

2007-08-24 @ 18:06:17
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0