Raka besked

Dagens första teori är att det pågår en baklängesevolution (revolution?). För argumentationens skull tänker jag bli lite personlig.

 

Varken Mamma eller Svärmor rakade någonsin sina ben. De behövde helt enkelt inte göra det. Jag, däremot, har päls. Någon gång i maj åker strumpbyxorna av och med dem vinterpälsen. Sen får jag hålla på att hyvla minst ett par gånger i veckan. Det verkar dessutom bli värre med åren.

 

En, som också tog hand om vinterpälsen var Han-med-hunden. I området Midsommarkransen-Västberga-Solberga visste alla vem man menade när man sa Han-med-hunden. Man skulle kunna kalla honom Han-med-cykeln också, för han cyklade alltid runt på en gammal paketcykel.

 

Men att det blev Han-med-hunden berodde på att han hade en stor vit hund på pakethållaren fram. Ett säkert sommartecken var när Han-med-hunden gjorde sig av med vinterpälsen. På den tiden, 80-tal, var det inte vanligt att män rakade huvudet, men det gjorde Han-med-hunden.

 
jycke


Hunden blev även den av med vinterpälsen. Han-med-hunden rakade jycken helt och hållet. Den satt sen på pakethållaren med tungan hängande ur käften och såg mera ut som en rosa gris.


Kommentarer
Postat av: argaingrid

Han cyklar fortfarande omkring med hund. Vet dock inte om det är samma. Hund.

2007-08-17 @ 20:24:28
URL: http://argaingrid.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Jag rör mig inte i området numera, men maken intygar att han såg mannen cykla runt i Västberga nu i veckan.

2007-08-18 @ 10:59:24
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Paullinea

Nice site, regards from the netherlands!

2009-08-13 @ 09:02:19
URL: http://paullinea.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0