Det är ingen ordning på allting och jag hittar inte vartenda dugg

Vi lever i självförvållad misär. När M baxade ut sofforna i hallen, ställde han dem på varandra mitt för städskåpet. Nu har det snart gått en vecka utan att jag kunnat ta fram dammsugaren. 

Hantverkarnas insatser hittills: golvet slipat och lackat, väggarna spacklade, idag spacklades taket och snickerierna målades. Det går framåt för varje dag, men det känns inte så feng shui att ha det som vi har det nu.

I morse hade jag tre sökproblem: tröja, underbyxor och benvärmare. Jag kan bara glänta på byrålådorna, eftersom plymåer och soffkuddar är i vägen. Jag hittade en användbar tröja, som hängde på en garderobsdörr, sista paret brallor i torktumlaren, men benvärmarna gick jag bet på. Trots att jag använde dem senast i lördags.

I M:s garderob hittade jag ett par gamla yllestrumpor från ÖB . Det var sista gången han såg dem. Innan han hann protestera klippte jag helt sonika av fötterna på strumporna och så skapade jag mig ett par nya, grå benvärmare.

På vägen hem köpte jag några nya trosor och om jag lägger dem i kylskåpet så ska förhoppningsvis inget fysiskt hinder stoppa mig från att ha ett par fräscha exemplar inför morgondagen.

Nu har saker flyttats igen och den rena disken i diskmaskinen får stå där den står. Soffborden och högtalarna är i vägen.


Kommentarer
Postat av: Lars Anders Johansson

Ett sådant kaos!

2007-01-29 @ 20:00:25
URL: http://slott.blogg.se
Postat av: Annela

Men nu har du något att skylla på när du inte kan dammsuga. Gör nåt kul istället.

2007-01-31 @ 00:00:28
URL: http://www.mysochpys.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0