Tillfalligt ute

En reseskildring kan goras ur olika aspekter. Har kommer en pa temat "Vem glomde egentligen vad?"

Forst ut var makens glasogon. De ligger kvar, antingen pa sangen eller sa koksbanken och vems fel ar det ? Inte mitt tycker jag. Jag ar inte den som ar narsynt. Men den narsynte tycker givetvis att felet ar mitt. Speciellt som han ar sa narsynt. Nu far han halla tillgodo med linser.

Nasta pilsner var krorkskruven. Av nagon anledning glommer vi alltid den. Koksladan ar full av screwpulls for 100-tals kronor. Men aldrig far nagon folja med ut i Europa. Jo, foresten en gang kom vi ihag att ta med en. Den gangen borde vi ha glomt elandet. Den lag i handbagaget nar vi skulle flyga till Irland. Den vinkade vi adjo till pa Arlanda.

Jag tar frivilligt pa mig att det var jag som glomde kladnyporna. Nu kostar jag pa mig en ny forpackning for hela 0,43.

Just det, vi ar alltsa i Spanien. Plan A var Baskien, men for tredje gangen ger vi upp Atlantkusten. Regn och 13° har vi hemma under bekvamare omstandigheter. Vi tog till plan B och for tvars over landet till Medelhavet och hackar nu pa en svindyr camping soder om Tarragona.

Har lyser solen och vi roar oss med att iaktta det langsamma livet som bara levs nar alla hasar sig fram i flipfloptofflor.

Kommentarer
Postat av: Tjabo The Man!

Min chef glömde sitt insulin då han reste till Brasilien ensam. Då var det bara slumpen som räddade hans liv eftersom alla medpassagerare trodde han var berusad.

2007-07-05 @ 16:24:00
URL: http://tjabotheman.blogg.se/
Postat av: Inga M

Det där med filttoffelsemester kanske kan bli ett vedertaget begrepp! Låter i alla fall trevligt. Roligt att Du bloggar under semestern och inte har glömt lösenordet eller så. Det glädjer oss alla som läser. Hoppas vi får höra mer från Dig under resans gång.

2007-07-05 @ 18:02:39
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: SolSkuggan

Jaså är det där du är.. I Spanien av alla platser och dessutom på en sketadyr camping.. Kom till oss vetja här står du för 180:-/dygn stannar du längre får du rabatt:)
Men nu är du där du är och du må ha det så bäst du bara kan Kram på dig:)

2007-07-06 @ 00:05:04
Postat av: Annela

Jag skulle gärna betala en slant på en camping, bara det var torrt och varmt och SOOL.
Här regnar det floder och det tär på humöret.
Glad Sommar!!

2007-07-06 @ 22:51:19
URL: http://www.annelas.blogspot.com
Postat av: Anonym

Torrt så det dammar. Hett värre

2007-07-07 @ 17:35:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0