Om jag blev snuskigt rik

Det är bara att direkt säga som det är; jag tar helt enkelt inte hand om mig själv.

 

Frissan

- Brukar du ta hårinpackningar? Jaså inte? Det borde du verkligen göra. Det här verkar så trött.

 

Tandhygienisten

- Den här fickan ser inte bra ut. Använder du tandtråd regelbundet? Jaså inte? Det borde du verkligen göra. Endera dan är det här början till tandlossning.

 

Företagsläkaren

- Kolesterolet är på gränsen för medicinering. Det är inte bra; hur ser dina matvanor ut?

 

Idag fick jag ytterligare en dom. Den här gången var det en fottant. En tjatig make och en värkande hälspricka fick mig att äntligen komma till skott. Människan pysslade om mina fötter i halvannan timme. Under tiden fick jag bastning för hur illa jag skötte om mig.

 

Så den dag jag av okänd anledning kommer över en nätt förmögenhet ska jag omge mig med hushållsnära tjänster. Gärna en eller flera trevliga människor som kan ge mig ökad livskvalitet genom att fixa med håret, flossa tänderna, sköta mathållningen och fila på mina fötter.

 

Kan man få skattejämkning för det?


Kommentarer
Postat av: F

I så fall vore det väl skönt om det var en person som talade ett annat språk, så kunde de klaga hur mycket som helst utan att det gjorde något. Tänk dig en italienare tex, då skulle allt låta som en romantisk kärleksförklaring.

2007-06-21 @ 22:46:37
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Jag har blivit utskälld av italienare vid ett par tillfällen utan att förstå varför. Det var inte romatiskt när människan oavbrutet vrålade "Domani, domani".

2007-06-22 @ 18:58:55
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0