Test av utfall

Vad ser man! Blogg.se har skärpt sig under min frånvaro och justerat statistiken. Inte en dag för tidigt. Tidigare tillkom det varje dag 1024 nya bloggar utan att totalantalet ökade.


 image195


Som alla andra seriösa bloggare var jag tvungen att pröva min egen insats i det vederhäftiga testet "Vilken bloggare är du" och Tahraah

Vilken bloggtyp är du?
Dagboksbloggare
Dagboksbloggare
Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta.
How do you compare?
Take this test! | Tests from Testriffic


Skit också! Inte en siffra rätt.. Det enda som stämde var tandläkarbesök. Jag försöker faktiskt skriva grammatiskt korrekt.


As a Tribute to the BairnBairns; speciellt flickorna gör att jag hellre kör en test på "Vilken Disneyprinsessa är du?"


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Ha ha, jag blev en wannabee! Visar än en gång att svaren på sådana där tester och framförallt människorna som sätter ihop dem är för stereotypa!
Wannabebloggare
Du tror att du är på väg att bli något stort. Du definierar dig själv som modell (ja, du har ju låtit en fotograflärlig ta några photoshoots på dig i en studio), du är en blivande skådespelerska (hey, du har trots allt sökt till ett antal dokusåpor och medverkat som statist i "Smala Sussie"), betraktar dig själv som konstnär (eftersom dina verk medverkade på skolans vernissage) och hävdar att du jobbar "med mode" (fast du i verkligheten jobbar som butiksbiträde i kassan på Lindex). Eventuellt drömmer du om att bli designer av något slag och sitter hemma och knåpar ihop egna smycken eller syr egna kläder. Eller varför inte journalist? Du har för fasicken fått flera krönikor publicerade i lokaltidningen! När du går ut dricker du bubbel eller Cosmopolitans eftersom öl "är för losers". I bloggen skildrar du ofta hur många gratisprylar och inbjudningar till diverse evenemang som dimper ner i brevlådan.

2007-06-18 @ 14:05:25
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: F

Det var ett riktigt kul test!

2007-06-18 @ 21:16:27
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: frktjatlund

annaa; men testen kanske läser ditt undermedvetna och kommer ihåg gamla drömmar innan du bestämde dig för att lägga textilutbildningen på hyllan.
neverkeso; jag är en riktig testfreak. Inte så mycket för själva testen, men resultaten brukar vara riktigt underhållande och tagna helt ur luften,

2007-06-18 @ 22:22:52
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Annaa M

Tjatis; intressant teori. I själva verket är ju alla sådana här tester gjorda för unga människor. Och iofs så var jag ju inne på det där med textilt skapande ett tag, höll på med teater och blev till slut journalist. Men det är en del annat som inte stämmer och så är ju tonen så nedlåtande att man förstår att alltihop är galet och man är en supernolla.

2007-06-19 @ 12:54:02
URL: http://annaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0