Väskmysteriet

kasseKvinnors behov av väskor verkar vara omättligt. Dagens handväskor är större än någonsin och ändå verkar de inte räcka till. Så gott som alla under 40 bär en stor handväska på axeln. Oftast är det en säckig typ, som borde rymma det mesta man behöver över dagen.

 

I andra handen hänger en liten kasse med snoddhandtag och det är den som jag undrar över. Det verkar inte ha någon större betydelse var kassen har för logga, om den härrör från en exklusiv butik eller så. Imorse såg jag bl a en kasse från Cederroths, en från Vodafone och en från Ordning & Reda.

 

Undrar just vad alla dessa människor bär omkring på stan och varför kan män strosa omkring så sorglöst? Allt de behöver tycks rymmas i fickorna.


Kommentarer
Postat av: F

Jag har skaffat en pytteliten väska som bara rymmer min lilla, platta plånbok, min lilla, platta mobil och mitt fodral för solglasögon. När jag hade en något större väska fick jag alltid bära omkring på diverse saker åt make och dotter. Nu väntar jag med spänning på att maken ska börja med väska....

2007-06-20 @ 18:04:53
Postat av: Anonym

haj, hur lejver livet med däj då?
i staten pratar vi mest värdegrund just nu, jag tror jag kräks på eländet, tydligen är det nån av dom dyra amerikanske konsulterna som haft tid över, och nu ska vi alla ha samma värderingar, men det skiter jag fullständigt i, mina värderingar vill jag ha för mig själv, och jag har inte tillrcäkligt hög lön för att fjäska med! jag lär bli en av dom bästa som får sparken i år,
haj på däj!

2007-06-20 @ 20:21:38
URL: http://latmasksamtal.blogg.se
Postat av: frktjatlund

F; jag kör precis med samma policy. Andra får bära sina egna prylar, speciellt M som alltid gnäller över att jag vill ha väskan med i alla lägen.
masken; vi har inte sjunkit ner till värdegrunden ännu och det är jag glad för. Jag kan nästan inte föreställa mig vilket lidande ni utsätts för på verket.

2007-06-21 @ 08:18:40
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Annela

Jag älskar stora väskor. De är som en okänd grotta man måste utfoska. Allt får plats där. Böcker, A4-block, pengar, krämer "you name it". Nackdelen är förstås att de blir så tunga.
I mitt fall tror jag att det är nåt genetiskt - min favoritmoster hade alltid stora väskor, som vägde bly och hon lät mig alltid utforska den när jag var barn. Jag känner mig alltid så fånig med en liten handväska med handtag. Det är inte riktigt "jag".

2007-06-21 @ 10:42:07
URL: http://www.annelasmys.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0