Bara nöjen

Vi ägnade gårdagskvällen åt den tyska filmen Das Leben der Anderen, som skildrar hur en stasi bevakar ett par, en författare och skådespelar, i Östtyskland på 80-talet. 

Filmen fick Oscar för bästa utländska film. Jag gillade den verkligen. Det är så skönt att komma ifrån hollywoodproduktioner, som kräver action från första till sista sekunden. Här byggdes historien upp sakta men säkert.

Ikväll är det dags för mer nöjen: Släppkonsert på Nybrokajen 11. Det är Ale Möller Band som har releasekonsert för sin nya cd. Det var våra vänner i Göteborg, som tipsade. De är bekanta med de stolta föräldrarna till sångerskan i bandet.

Nu har jag bara två bekymmer: Vad ska jag äta och vad ska jag ha på mig?

Äta? Det får bli något på stan, konserten börjar 19. På mig? Jag spillde ner tröjan på lunchen och tog upp mejlet från Lindex för att skriva ut en tredje 30 %-kupong. Men de snåla typerna ville inte låta mig göra det. Jag fick bara upp en blank sida på skärmen.

Men nöden har ingen lag. Jag vidarebefordrade mejlet till en medarbetare och på hennes burk där gick det alldeles utmärkt att skriva ut kupongen. Om Lindex inte har något passande får jag väl ta till 25 %-kupongen hos grannen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0