Rubba inte mina cirklar!

För ett år sedan ingick jag i en nätt liten arbetsgrupp på två personer, som körde våra egna race och man kan inte påstå att vi alltid ställde upp i samma tävling. Vår chef skötte oss med vänsterhanden, lite vid sidan om allt annat.

För knappt ett år sedan anställdes en ny medarbetare, med motiveringen att det behövdes ur säkerhetssynpunkt. Dessutom var dokumentationen av systemen eftersatt. För en månad sedan rekryterades en ny avdelningschef, som börjar om några veckor. Gamla chefen kommer succesivt gå pension.

I företagets nyförvärvade rörelse ingick, förutom själva verksamheten, också personal. Imorse släpptes bomben: En person av dessa ska ingå i vår grupp. Jag vill gärna tro att jag är flexibel och positiv till förändringar, men jag tycker alltid att det är jobbigt med omgrupperingar.

Nu är vår grupp mer eller mindre två grupper. Damerna för sig och herrn håller ihop med driftpersonalen, som företrädesvis består av andra män. Nyaste tillskottet är en man, det ska bli intressant att se hur det kommer att rubba den inbördes hackordningen.

Om en kvart ska vi och den nye träffas för ömsesidig inspektion.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0