Zigge zagge zågat

Jag sågar Sigge, föråt jag menar att jag såg Sigge i svt:s Argument. Den freudianska felskrivningen kommer sig av att jag aldrig hört någon klämma in ?Aftonbladet? så många gånger i öppningsrepliken. Det var ingen tvekan om var han får sin lön ifrån. Annars gillar jag hans bok och gamla blogg. Den nya bloggen känns lite beige och inte särskilt kreativ. Men det är kanske avsikten.

Aftonbladets blogg sökte en person, som skulle styra upp lite grann (jag hittar inte annonsen igen). Först kände jag mig kallad, men vid närmare eftertanke så är det nog alldeles för påfrestade. Tänk så mycket dynga man skulle tvungen att läsa!

Flera av dem som är flitigast på där, skriver så illa så jag inte står ut med att läsa dem. Andra simmar i stim, skriver kvällstidningarna om någon ?skandal? så hakar man på och ondgör sig med hull och hår. Sen när åtalet läggs ner eller verkligheten var en helt annan, så är tystnaden oftast total. Men det är kanske därför den typen av bloggare publicerar sig just på kvällstidningarnas bloggverktyg.

Antalet som bloggar på Expressen och Aftonbladet är egentligen inte så stort om man jämför med svenskar på blogger, blogg.se och webblogg.se. Men eftersom tidningarna gynnar sina egna, så kan man lätt så den uppfattningen.

En annan känsla jag har är att flera bloggare med många besökare ?köptes över? till tidningarnas bloggverktyg, när man startade. Men det är bara en känsla.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Även jag såg Sigge, och jag blev inte direkt impad, när han inte ser (eller vill se) den uppenbara
intressekonflikten i och med Carld Bildts blogg. Han förefaller bara vara en av många av den tredje statsmaktens maktmegafon - typ!
Även M svimmade lätt (förr) - verkligen inte kul!
Idag sa kollegan att hon ville ha sex. Ja sa jag - det är säkert ingen orimlig önskan på något sätt, men tyvärr får du inget av mig! Vi ha redan släppt tre av fem personer till projektet, så det sjätte får hon ragga från annat håll!
Dagsmeja - inte så pjåligt!
Jag säger bara;
- there´s no business like snowbusiness!

2007-03-07 @ 19:27:14
URL: http://latmasksamtal.blogg.se
Postat av: Moster MjölgumpaMjölgumpa

Hoppas att jag hinner först hos dig. Du är "tagen" på min blogg.

2007-03-07 @ 20:23:49
URL: http://mjolgumpa.blogspot.com/
Postat av: frktjatlund

Men snälla masken, så här på kvinnodagen får du väl ställa upp lite.

2007-03-08 @ 11:22:06
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0