Haru inge liv, eller?

Aja baja! Nu har jag smygjobbat mitt på blanka söndagen. Mest för att jag inte skulle glömma att fixa till en lista.


Annars njuter jag av min självvalda ensamhet där skvalpet från tvättmaskinen utgör bakgrundmusik. Den sista biten av Saint Agurosten slank just ner tillsammans med en fullkornspepparkaka. Jag kan verkligen rekommendera kombinationen blåmögelost och pepparkaka i allmänhet och Saint Agur och Annas fullkornspepparkakor i synnerhet.


image290

Svärsonen tyckte att man borde toppa det hela med ett Amaronevin. I brist på sånt drog jag till med Penfolds Rawson´s Retreat igår kväll. Det fungerade också utmärkt, men så här dags på dagen går lika bra med Earl Grey.


Pardon my french! Jag inser att jag uttalat namnet på själva osten alldeles galet; jag trodde den hette "Sän Agyr" men då skulle det förmodligen stavats Agure. Fy, vad pinsam jag har varit vid de manuella ostdiskarna.


Målarkillen använde fredagen till att täcka golvet och spackla och slipa köksväggarna. Spis och diskbänk är riktigt otäckta, så köket går att använda men födan intas i vardagsrummet.


image291


Hemtrevligare än så här kan vi inte få det för tillfället.


Kommentarer
Postat av: frktjatlund

Vad är det fråga om? Här nämner jag i en bisats ett par vinsorter och vips dyker det upp annonser om missbruk, beteendeterapi och hjälp för den som haffats för rattfylla. Dags för självcensur?

2007-11-25 @ 19:49:21
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Annaa M

Nope, dags för blogg.se att skärpa kraven på annonsörerna. Jag har klagat. Jag är faktiskt heligt förbannad på de där annonserna om missbruk så fort man skriver om alkohol.

2007-11-26 @ 23:08:35
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Nu dök det dessutom upp en annons om sockerberoende. Var får de allt ifrån?

2007-11-27 @ 20:21:35
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0