Sent ska syndaren vakna

Framtiden ser ljusare ut och förhoppningen är stor att jag slipper fira treårsjubileum för köksrenoveringen. En av Treans målarpolare kom hit idag för att göra ett tappert försök att få fason på det hela. Det vore verkligen skönt om det hela vore klart före årsskiftet.


Trean själv ska åka till Asien tillsammans med familjen och någon (skum?) anledning ville han att jag skulle betala resan. Inte med pengar ur egen plånbok; han skulle ge mig kosing och jag skulle betala via mitt konto.


Jomenvisst kan jag göra det, sa jag. Igår när klockan nästan blivit 16.00 kom han med pengarna och trodde att jag skulle kunna trolla dit dem till resebyrån på ett ögonblick. Pengarna skulle vara Ving tillhanda senast idag.


För att kunna betala via konto, måste pengarna finnas på kontot. Efter klockan tre går det liksom inte att få dit dem. Det är den enkla sanningen. Trean tillhör kategorin, som är alltid ute i sista minuten eller snarare alldeles för sent. Mardrömmen vore att familjen inte får sin resa för att betalningen gjorts för sent. Då kan jag tänka mig att någon går i taket och jag blir syndabock.


Nu ska världens bästa barnvaktare göra en insats. Det är dags för upploppet i Filmfestivalen. Efter helgen kan samtliga deltagare på alla nivåer pusta ut.


Kommentarer
Postat av: F

Hoppas det fixar sig med köket. Det känns alltid roligt när man har renoverat något i lägenheten. Är det ljust eller mörkt som gäller för er? Det är spännade att höra, eftersom inredningsmodet ändrar sig så radikalt ibland. Det kan svänga från kliniskt vitt till pasteller till orientaliska mönster och färger.

2007-11-23 @ 20:24:12
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Inga M

Renoveringar kan dra ut på tiden lite. Här har vi renoverat den hemska hallen varje år till jul i 20 år nu. Fast det har vi inte förstås för det finns alltid roligare saker att göra. Och då har jag ändå snickaren i huset så att säga, varje dag.

2007-11-24 @ 08:37:45
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Anonym

f; jag har kollat lite i inredningstidningar och det verkar som tillvron är svart eller vit, mest vi med lite beige. En tanke som dök upp var syrenfärgat-lila. Det skulle passa bra till den grå-vita mosaiken och utmana smakpoliser.
inga; ja, ja, skomakarens barn osv. Vår ringklocka har inte fungerat på flera år. Det är ingen idé att kontakta fastighetsskötaren.

2007-11-24 @ 19:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0