Underhållsfri

Då var det bara slut kvar på serien Gynekologen i Askim. Den var en riktig höjdare och jag gillade speciellt Jacob Nordenson i huvudrollen, som övertygade med sin minimalistiska framtoning.


Jag kunde inte låta bli att se likheterna med de karaktärer som William H Macy brukar få gestalta; riktiga losers som trots det går till hjärtat.


image277

Annat är det med 4:ans Labyrint. Jag gjorde ett tappert försök med andra avsnittet, men den snuttiga klippningen parat med ideliga reklamavbrott gjorde att jag varken fick upp stämning eller hittade någon tråd.


När det är reklamdags brukar jag lätta från soffan och fixa smågrejer, som att plocka in eller ur diskmaskin, vika tvätt, fylla på ny, gå på muggen och annat. Sånt gynnar inte koncentrationen. Nej, TV4 får nog visa den typen av påkostade produktioner i ett svep, på samma vis som 1:an och 2:an om de ska få tittare som återkommer.


Kommentarer
Postat av: Inga M

Det är väl tur att någon gillar den Askimska gynekologen! Jag har inte lyckats se mer än det första avsnittet och det tämligen sporadiskt. Blev aldrig fångad av storyn.

2007-10-24 @ 23:10:51
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Vegardrebekka

Enjoyed browsing through the site. Keep up the good work.

2009-05-29 @ 10:11:11
URL: http://vegardrebekka.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0