Ett två treo

Huvudvärk kan komma plötsligt. Det kan ta exakt 2 timmar och 34 minuter. Vi såg Breaking and Entering och det var nog det mest hjärtslitande jag sett på länge. Till slut satt vi båda och hulkade i varsin soffa.

Förresten tog det nog bara två och en halv timme. Första minuterna i filmen gick åt till ett filosoferande om varför alla svenska kvinnar är vackra.
- Kan det var så att man gasar ihjäl alla som är fula i Sverige?
- Eller så ger man dem en penis.
Efter det började huvudvärken komma krypande.

Nästa orsak till migrän är min dator. Den måste ha drabbats av något virusliknanade, som gjort att den totalt tappat minnet. Nyckel och lösenord till trådlösa nätverket är totalt väck. Jag kommer inte utanför min egenhårddisk. Sånt är kännbart för en bredbandsberoende. Det är ungefär som att ha slut på pengarna eller bilen på verkstad. Allt jag vill göra hakar upp sig på bristen på kontakt med yttervärlden.

Sen igår eftermiddag kom nästa blodtryckshöjande upplevelse. Kollegan och jag körde lite jämförande statistik och fick inte siffrorna att stämma. Efter att ha kliat oss i respektive huvud, är vi nog orsaken på spåren.

Det värsta är att det nog handlar om en rejäl tankevurpa och huvudvärken kommer sig av att vi inte vet hur stor skadan är. Information kan vara överskriven av ny information och hur hittar man sånt som inte längre finns?

Kommentarer
Postat av: Inga M

Alltså nu kan jag absolut inget om datorer till skillnad från Dig. Men min dator tappar all kontakt och alla koncepter när jag ställer den för nära en vägg med den där nätverksrouterväxeln som sticker ut på högra sidan, för nära en vägg eller en byrå eller så. Den tål inte det utan måste ha ett par decimeter fritt spelrum. Bara en fundering i all enkelhet med anledning av Dina tappade kontakter med omvärlden.

2007-09-04 @ 23:48:57
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0