Hösten är här

För varje dag förstärks höstkänslan. Först var det jacka och strumpbyxorna på. Imorse var det omöjligt att läsa morgontidningen utan att tända kökslampan. Ge mig omedelbart tillbaka timmen som sommartiden snodde i våras! När jag äntligen får igen den i slutet av oktober, är det för sent.


Ett program om dagen håller doktorn borta. Eller håller mig sysselsatt en stund. Nu har jag gjort några användare nöjda genom att gulfärga varannan rad i en lista. Fint, va?


image248

Programanvändare är en sort för sig. De blir oftast mycket mer imponerade och glada över simpla grejer, än när man gör något som nästan är trolleri.

Strax är det dax för mingelparty. Ett led in harmoniseringsprocessen av folket på mitt företag och de från uppköpta bolaget. Det betyder: Upp med mungiporna, greppa vinglaset och försök åtminstone vara lite social och trevlig.


Önska mig lycka till!


Kommentarer
Postat av: Inga M

Lycka till!
Harmonisering var ett läckert uttryck! Antar att företaget avsatt ett antal pluringar för detta. Jag tror mer på att man gör som med hundar. Släpp lös dem och låt dem nosa varandra i ändan och morra lite på varandra. Då lägger sig alltid en av dem ner och visar strupen för att visa sin underdånighet och därmed är "harmoniseringsprocessen" avslutad. Hundar är mycket klokare och mycket mer sociala än vi människor någonsin kommer att bli.

2007-09-06 @ 18:16:50
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: F

En duktig programmerare är guld värd. Tänk vad ett välfungerande program underlättar arbetet. Det kan handla om såna saker som dina olikfärgade rader, eller andra färgmarkeringar. Åtgärden kanske kan kännas "banal" men är praktisk och skön för användaren.

2007-09-06 @ 20:15:29
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: frktjatlund

inga; så här efteråt kan jag konstatera att inga pengar i världen hjälper särskilt mycket. Folk håller sig i alla fall till sådana de redan känner när sådana finns till hands.
neverkeso; så sant, små justeringar kan hjälpa mycket. Grejen är bara att det mer komplicerade sakerna int får den uppmärksamheten de förtjänar.

2007-09-07 @ 11:14:30
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0