Kretiner

Vi hade ett idiotmöte med idiotbeställargruppen där de ventilerade sina idiotåsikter. På mitt jobb gör vi inte som alla andra och där kom beställaren med en massa idiotfrågor för att idiotförklara oss.

- Vi brukar jobba med RUP. Gör ni det?

- Nej, vi brukar köra med MSV, det passar vår arbetsmetod.


Slutklämmen blev att vi ska skriva en kravspecifikation på hur vi vill att deras kravspecifikation ska se ut. Yngsta kollegan och jag tog adjö, stängde dörren och skrek "IiiihIiiih" ikapp. (Jag saknar henne redan innan hon slutat)


Enligt senaste tidplanen skulle vi vara klara i mitten av oktober, nu får vi vara glada om vi fått veta vad vi ska göra. Konsekvensen är att YK har slutat innan vi kommit igång och jag skulle bli förvånad om startdatum blir före årsskiftet.


Maken vill inte ha någon sommarstuga, han vill resa istället, trots risk för blodproppar. Vi har tagit ut sparade semesterdagar i januari-februari för en långresa till Asien. Nu skiter jag högaktningsfullt i alla tidplaner och åker till Långtbortistan när det passar mig.


(MSV = modeller saknar värde)


Kommentarer
Postat av: YK

:D Ja du, ibland önskar jag att jag hade en stor boxningssäck på jobbet.
Det kommer att kännas rätt tomt utan dig i London. Skönt att ha någon på samma frekvens på jobbet. Hoppas du fortsätter att uppdatera bloggen med glimtar från det ljuva livet på Företaget.

2007-09-19 @ 15:22:34
Postat av: frktjatlund

YK; se nästa inlägg ...

2007-09-19 @ 17:38:22
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0