Rubriker

Dags för mig att kommentera veckans nyheter i ickepolitiska ämnen.


Madeleinefallet

Flickans försvinnande är rena mardrömsscenariot. Alla kan leva sig in i föräldrarnas vånda, även om de flesta inte begriper hur man kan lämna tre små barn ensamma för att gå ut och äta.


Om nu föräldrarna är skyldiga till dotterns död får tilliten en rejäl smäll. Samtidigt som den för en slags upprättelse. Alla dessa som ställt upp för föräldrarna visar att tillit fortfarande finns. Och barn rycks inte ur sina sängar hursomhelst, det kan finnas andra förklaringar.


Allra värst vore en slag kombination. Föräldrarna har drogat barnen, för att kunna gå ut. Någon har känt till det och lätt kunnat snappa med sig flickan.


Färgämnen i godis

I massor av år har mina "alternativa" släktingar och vänner hävdat att det finns klara kopplingar mellan godis, färgämnen och hyperaktiva barn. Men den samlade sakkunskapen har förlöjligat och avfärdat det hela med att det bara är ovetenskapligt nonsens.


Nu blir gamla sanningar plötsligt jätterubriker och alla kräver åtgärder med stort Å.


Kommentarer
Postat av: Inga M

Eller man drogade henne lite för mycket och försöker sopa igen spåren? Jag kan inte låta bli att fundera över precis det här; hur kan man lämna små barn på det här viset och dessutom på ett främmande ställe i ett hotellrum??? Eller hände det något med barnen tillsammans som var hemskt. Barn har ju inga spärrar så och förstår ju inte alla gånger vad man kan göra med varandra och inte. Speciellt inte om de sett ett antal våldsfilmer. Eller var det en ren olyckshändelse att flickan dog på hotellrummet när föräldrarna var borta och nu försöker man dölja sitt dåliga föräldraskap? Man borde inte spekulera i olika alternativ så här men det är så obegripligt med de fakta som kommit i dagen. Tragiskt och sorgligt är det.

2007-09-08 @ 10:39:49
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Och hela tiden ringer Leif GW Perssons mantra i öronen: I 90% av alla mordfall är förövaren en närstående...

2007-09-08 @ 16:38:31
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0