Mysfaktor = 0

SKANSTULLSBRON i värsta tänkbara väderkombination: regn och blåst. Det är inte kul, snarare plågsamt. Nederdelen av kjolen är dyngsur, så jag står och jobbar. Sandalerna har fått nya fotbäddar. Nöden är uppfinningarnas moder och jag konstaterar att Torkypapperet är ganska skönt att gå på.



Nu efterlyser jag en annan uppfinning, äggstra äggskal. Ett äggformat skal i plast med skumgummifoder. Prylen kanske redan finns. Det finns ju bananskal i plast, men jag har inte sett någon.


Bakgrund: Varje morgon bär jag med mig frukostmat till jobbet och intar morgonmaten vid skrivbordet. Det kokta ägget lever farligt i ryggsäcken och det händer då och då att jag lyckats krossa det. Idag var ägget lite halvt löskokt. Det var inte heller så mysigt.


Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Oj det där låter inte bra inte bra alls.. Hoppas du snart är torr igen. Ha en fortsatt bra dag.

2008-08-05 @ 08:49:57
URL: http://solskuggan.blogg.se/
Postat av: Annela

Kan inte Tupperware ha nån sorts äggfodral? De har ju en massa fiffigt. Kolla Tradera!

2008-08-05 @ 09:24:01
URL: http://www.annelas.blogspot.com
Postat av: Moster Mjölgumpa

Jag har ett sådant där äggfodral från Tupperware. Ljusgrönt med plats för två ägg och även lite salt.

2008-08-05 @ 10:31:51
URL: http://mjolgumpa.blogspot.com
Postat av: frktjatlund

Kjolen är torr, men sandalerna behöver nog ett par dar på sig.



Jag har inte varit på tupperwareparty på 100 år och jag anade att prylen redan fanns.

2008-08-05 @ 13:56:59
URL: http://frktjatlund.blogg.se/
Postat av: Inga M

Hmmm, jag befinner mig inte så långt därifrån just nu (Brunkebergstorg 9) och kan intyga att det regnar. Snart har jag väl två barn som bor grannar med Dig, ja grannar och grannar men som drar sig mot söder i alla fall. Ryktet inom familjen förtäljer att LA-sonen nu när han flyttar tillbaka till hemlandet ska bo mellan Medborgarplatsen och Mariatorget någonstans först. Och det blir om tre veckor tror vi. Han ger inte så mycket direktinfo eller hur man ska uttrycka det... Och den andre vet inte alls att uppskatta boende här bakom Kulturhuset. Så han ska också längre söderut. Undrar vad det är för speciellt med söder???



Vi gottar oss mest med ätande och sonumgänge så det spelar inte så stor roll med vädret, Stockholm är trevligt i alla fall. Du bor inte helt fel!

2008-08-05 @ 21:39:41
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

Söder har nog en lite mer tillbakalutad stil. Kravlöst kanske. Ingen bryr sig om man skulle gå på Konsum i nattlinne och tofflor. Inte för att jag har försökt, men det är min fasta förvissning att folk knappast skulle höja på ögonbrynen.

2008-08-06 @ 10:23:46
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0