Dåligt morgonhumör?

De som tror på en "hemlig" agenda där feminister lobbar för att missgynna och förtrycka män vet nog inte hur det går till här i världen. I alla fall inte i min värld.


Leverantörer lägger ut pengar på att smöra sina kunder med smörjmedel, som ofta känns direkt riktade till män. Åtminstone handlar det om aktiviteter eller intressen, som framförallt tilltalar män.


Vad sägs om en långtur med den egna motorcykeln, golfturnering eller som igår, en ishockeymatch. Inte så att kvinnor är uteslutna, men det känns så på själva valet av aktiviteter.


Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Jajamensan fenomenet är helt rätt uppfattat.. För visst är det väl ett fenomen om något.

2008-02-08 @ 22:29:42
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: Inga M

Ett alternativ till hockeymatch skulle kunna vara shoppingtur med en liten slant att spendera kanske? Det vore väl pittoreskt med en gäng män på kollektiv shopping. Asch, men uppskattat av kvinnor tror jag.

2008-02-09 @ 08:33:50
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Fia

Det är väl snarare regel än undantag att "mutresor" och "mutjippon" har en grabbig inriktning. Min man hade en målerifirma, och han fick ständigt erbjudanden om att köpa hockey-paket, fotbolls-paket, äventyrs-paket...dvs en kombination av en idrottsupplevelse och en lyxig middag eller ett överlevnadsevent och lyxig middag. Detta skulle man muta kunderna med. Allt till ett hutlöst pris, förstås.

2008-02-09 @ 18:31:44
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Shoppingalternativet utövar inte heller någon större lockelse på mig. Nej, men muta mig gärna med mat & dryck. Och det går säkert hem oavsett kön.

2008-02-11 @ 12:07:31
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Fd YK

Mmm... Mat går alltid hem hos mig. Shoppingtur är mindre intressant näst intill helt ointressant. Vinprovning tycker jag skulle vara en bra ide annars. Det blir säkert ändring på den här fronten också om några år. Kanske datorspelskvällar, vem vet.

2008-02-11 @ 21:23:33
Postat av: frktjatlund

yk; jag provar gärna lite dyrare sorter. Av vin alltså. Datorspel - nja, inte min tekopp.

2008-02-12 @ 09:09:16
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Annaa M

Komr osökt att tänka på en resa med det manligt ledda fackförbundet för många år sedan. Herrarna hade tagit sig till både det ena och andra stället för egen maskin. Både fotboll, mat, pilsner och lättklädda damer alltså. Men så uppstod oförmodat en ledig eftermiddag och herrarna tillfrågades vad de ville göra. "Shopping under ledning!" var det samfällda önskemålet. Så kvinnlig inhemsk guide tillkallades som tillsammans med deltagande svensk journalist lotsade runt ett gäng försagda lätt bortkomna fackförbundsledare bland stadens butiker. Saker är icke alltid vad man väntar sig.

2008-02-12 @ 17:13:55
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: frktjatlund

annaa; det vore kanske en affärsidé: shoppingturer för män. Besöksförbud på Clas Olsson, Kjell & co, teknikmagasinet m m. Mer heminredning & guldsmeder åt gubbsen. Eller är jag fördomsfull nu?

2008-02-12 @ 21:13:09
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0