Efterlysning

Är det bara jag som använder kjol nuförtiden? Eller använder alla människor kjol? Jag vet inte vilken slutsats jag ska dra av en snabbtur i affärerna under lunchen. Jag skulle verkligen behöva en ny outfit, men det ser väldigt mörkt ut.


Expediten på Kapp-Ahl påstod att det var väldigt tunt på kjolfronten. Tunt? Det måste vara dagens underdrift. Det fanns nada, det var tomt och finito helt enkelt. Överallt hängde det byxor i alla möjliga storlekar och modeller. Både bautabigga, generösa och yttepyttiga småstorlekar med långa, korta och obefintliga ben.


Nu sätter jag mitt hopp till vårkollektionen.


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Instämmer. Har sett exemplar avbildade som jag velat se irl i butik. Nada. Rader av byxor, som sagt, och sådana där svårdefinierade plagg som man inte riktigt vet hur de ska användas. Ibland kallas se tunikor ibland klänningar.

Lite lättare att hitta på postorder upptäckte jag.

2008-02-12 @ 17:17:26
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: Inga M

Mmm, det är rätt uppfattat, det är bara Du som använder kjol nuförtiden. :-))

Skämt åsido, om jag ser damerna på jobbet framför mig så är det inte många kjolar under en dag. Det är en vikande marknad och Du får börja sy själv!

2008-02-12 @ 18:24:15
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: frktjatlund

annaa; jag bläddrade lite lätt i höstens Amelior och där fanns en och annan kjol, oftast väldigt kort eller i väldigt konstig färg.

inga; ja, jag får väl gå i barndom (mina barns, på den tiden sydde jag mycket) och köpa några Burda och börja knåpa själv.

2008-02-12 @ 21:04:56
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Annaa M

Ellos är svaret. Mitt gråa reaexemplar, se tidigare bild, är riktigt lyckat när man tog bort det fåniga skärpet. Inte alls väldigt kort. Jag hittade en mycket bra sak på Lindex för 79 kronor också, men den var tyvärr två storlekar för stor. Bra tyg, bra modell, bra längd. Klart sånt inte går att sälja för 400 spänn.

2008-02-13 @ 01:27:32
Postat av: Oddamy

Fabulous site. Keep it up ,best regards and shalom to all of you

2010-05-14 @ 14:28:04
URL: http://oddamy.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0