Fångat

Lite turistfällor får man räkna med. Fiskaren t ex, så fiskade man traditionellt, inte idag. säga vad man vill, det var ett vackert kast värt några dong.

image331

Men sovmattorna används fortfarande. Oftast direkt på golvet. De som har sängar, använder mattorna direkt på sängbotten. Det var lite "Action" över de här damerna, men så här ser det ut när man väver mattorna.

image332


Lite fler Vietnambilder när jag ändå är igång.


image336

image333

image334


Kommentarer
Postat av: En liten tant

Jag har med stort intresse läst dina reserapporter och vill tacka för att du gör dig omaket att underhålla oss både i ord och bild så jag kan fortsätta att resa i fåtöljen, lat som jag är.

Jag har någon gång deltagit i en debatt om nedladdningsbara böcker och bestämt hävdat att jag inte tror på de som ersättning för the real thing. Men när jag läste ditt inlägg om böcker så har jag ändrat mig lite grand. Som alternativ på en resa är det ju en möjlighet att ha binära böcker s.a.s. Fast trist att läsa på skärm.

2008-02-03 @ 10:58:33
URL: http://tant.webblogg.se
Postat av: Inga M

På Dina bilder av folkliv i Vietnam så ser jag inga överviktiga människor. Är det ett okänt fenomen i det här landet eller är det bara en slump att de inte kommit med på någon bild?

2008-02-03 @ 16:32:50
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Fia

Vad kul det är att titta på dina bilder. Jag blir sugen att åka dit och titta, lukta och smaka på allt det exotiska.

2008-02-03 @ 20:35:18
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: frktjatlund

tanten; det där med läsning på skärm av längre texter är jobbigt. Någon sa att det var ungefärlika framsynt och smidigt, som att återgå till bokrullar.

inga; det är verkligen så att det inte finns några överviktiga. Det var flera som klappade maken på magen och sa "Happy Buddah!". Ettan sa att det betyder tur.

fia; gör det!

2008-02-04 @ 12:07:21
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Fish Games

Excellent site, added to favorites!! Wonderful and informative web site. I have found much useful information.

2010-01-14 @ 10:43:23
URL: http://fish-games.tk01.info

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0