Galla

Just nu är jag djupt nere i Självömkans Dalar. Så där så att klumpen i halsen blivit till en lättare huvudvärk. Alla är helt enkelt dumma. Nja, kanske inte alla, men de flesta.


Dummast är framför alla andra är kollegan Åke. Han är så dum att han inte ens fattar det själv. Inte nog med att han snor jobb från mig och alltid kommer i första rummet inför intressanta saker på ingång, så ska han självklart ha ledigt alla lov.


Jullov, sportlov och påsklov och självklart ska Åke Tråk vara ledig. Han frågar inte ens om det passar. Nu brukar inte jag ha önskemål om ledighet de perioderna och han har stuga i fjällen, som han vill nyttja så mycket som möjligt. Det gör att jag har väldigt lite att sätta emot. Men människan kunde väl visa lite klädsam tacksamhet!


Och nu väller all denna grämelse över mig eftersom nästa vecka är vecka 9, sportlov för Stockholms skolor. Kollegan försvinner och jag får gneta på. Dessutom förlorar jag pengar på affären.


När jag ändå är igång kan jag komma dragande med sommarledigheten. Då är Gothia cup, som kollegans dotter deltar i och Åke tycker att det ger honom rätt att avsluta sommarsemestern med en vecka Göteborg. Nu funderar jag på att ansöka om ledighet veckorna 27-29. Bara för att jäklas.

Humöret är på så låg nivå att om jag var 25 år yngre skulle jag bli på smällen. Bara för att få en förändring och bota tristessen. Tre år i gröt och bomull känns som ett lockande alternativ.


Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Tänk att så där är det på alla jä**a arbetsplatser och alltid alltid alltid samma person/er som prompt ska ha sin vilja igenom vad andra än må säga och tycka. Men ta nu och lägg dig i försåt och boka redan nu alla Åketråks åtråvärda veckor;)
Må så gott fröken:)

2008-02-21 @ 19:20:50
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Jag är lite gladare nu och vi har inte själva bestämt när vi ska ta semester, så jag väntar lite med knyckandet till dess.

2008-02-21 @ 20:09:04
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Augnews

Nice site keep it up

2009-10-29 @ 09:10:18
URL: http://www.augnews.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0