Gästfrihet

Det blir lite trångt i helgen. Göteborgarnas besök sammanfaller med barnvakteri och vi har bara fyra sängar. Men till nöds går det att sova på sofforna i vardagsrummet.


När vi besöker Billy och Lena i Göteborg, brukar de låta oss sova i dubbelsängen. Inte för att vi kräver det. De tycker helt enkelt att gästerna ska ha det bästa, trots att vi aldrig brukar återgälda dem med motsvarande uppoffring. Mitt enkla försvar är att det är bättre att två sover oroligt än att fyra gör det. Dessutom blir det en massa krångel när man behöver hämta saker i garderober och lådor.


Men den här gången blir det nog bäst att de får kinesa i sovrummet och vi tar sofforna. Kanhända blir vi hela sex personer, som sover oroligt.


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Samtidigt är det lite kul det där, för några enstaka nätter med en massa folk. Om det är rätt besökare förstås. Vänner ofta roligare än släkt. Hatade när Mannens släkt kom och bredde ut sig! Hängde upp handdukar till tork i krukväxterna, stekte blodpudding åtta på morgonen och sånt.

2008-07-29 @ 14:27:47
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

Gäster är som fisk; luktar efter tre dagar. Släkten ännu tidigare, de blir ofta som du beskriver lite väl hemtama.

2008-07-29 @ 15:40:34
URL: http://frktjatlund.blogg.se/
Postat av: Inga M

Nu kan jag inte låta bli att reflektera lite över Annaas släktingar (mannens). Hänga handdukar på tork i krukväxterna???

2008-07-30 @ 00:29:18
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0