Vov vov

När jag var liten hade vi hund. En gatukorsning, som till hälften bestod av Newfoundland och andra halvan var Riesenschnauzer. I rejäl storlek, alltså. Vi tyckte att små hundar var löjliga och när vi var på uppkäftigt humör kunde vi stoppa tanten med Yorkshireterriern.

- Ursäkta! Tant har fått nått skit på snöret.


Det tyckte vi var kul. Men tiderna har ändrats sen dess.


Kommentarer
Postat av: Glad Prick

Vad fan är vi på väg egentligen? En pudel som bloggar och ger modetips? Vad är nästa? Gaffel och kniv? Låt hundarna vara de djur de är födda till! Sluta humanisera! Jag säger bara: Cesar Millan (Mannen som talar med hundarna), måndagar, kl 20.00, TV4+



Personligen skulle jag skämmas att gå ut med det där (bilden på chihuahua i artikeln). Jag är ingen hundpsykolog (finns det verkligen sådana?!) men kroppspråket säger mig att även den byrackan skäms för sin utstyrsel!

2008-07-29 @ 19:28:56
URL: http://www.metrobloggen.se/inaktiv
Postat av: Fia

Om hundar får så tunn päls och tunt underhudsfett att de inte klarar kylan har det blivit fel någonstans. Då är de inomhus för mycket och tappar sin naturliga förmåga att klara de väderskiftningar vi har. Många hundar är så inaktiva att de är hälsovådligt överviktiga, men de har inte byggt upp det livsviktiga underhudsfettet på rätt sätt. Jag skulle hellre se att ägarna lät hundarna leva ett mer naturligt hunliv än att spä på det onaturliga hundlivet med kläder.

Ytterligare en följd av det här onaturliga hundlivet är att de har blivit allt sämre att tolka och visa sina egna signaler som har med deras kommunikation att göra, vilket försämrar deras förmåga att umgås.

Så nu får vi allt fler påklädda hundar som inte klarar att umgås med andra hundar, och det är de individerna som används i aveln....

2008-07-30 @ 09:02:50
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

Det känns som om somliga inte vuxit ifrån att leka med dockor.

2008-07-30 @ 09:25:27
URL: http://frktjatlund.blogg.se/
Postat av: Hanneles paradis

Accessoar kallar min kompis små hundar för.

2008-07-31 @ 20:05:06
URL: http://hannelesparadis.blogspot.com/
Postat av: frktjatlund

Ja, inte kan man ha någon större nytta av de där bling-blingjyckarna.

2008-08-01 @ 09:58:51
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0