Universella sanningar

Ett program om dagen håller Kronofogden borta

Dessutom hålls jag sysselsatt och idag har jag gett vår Controller ett statistikprogram, som är en uppfyllelse av hand våtaste dröm: En massa siffror fyller cell på cell i fyra excelblad; nästan trolleri med andra ord.


Härom kvällen, när jag var samtal 37 hos Com Hem, passade jag på att smygjobba lite hemifrån. Då dog plötsligt min jobbdator och jag blev tvungen att ringa vår egen support och när jag sagt till teknikern att jag satt och jobbade hemifrån frågade han:

- Varför då?


Vadå varför då? Det kan man verkligen fråga sig tyckte både teknikern och Maken håller med, men jag sover så mycket bättre när jag rätat ut lite frågetecken.


Droppen urholkar stenen

Igår när jag kom hem, slängde jag en blick på de blippande lamporna på bredbandsmodemet. Och äntligen lös de på ett sätt som antydde kontakt med omvärlden. Så var verkligen fallet och nu vet jag inte vem som ska ha äran och Läkerolasken. Är det Gittan eller Hasse? Eller jag själv, kanske. För uthållighet om inte annat.


Vädret ÄR sämre på helgerna

Det är bevisat av tyska forskare och en tysk sanning är säkert sann även här. Det känns så, i det här fallet.


I helgen tappade jag en massa gångpoäng. Dels hade jag inte tid och dels var det ett riktigt skitväder. Som kompensation gick jag långa vägen till jobbet idag. Årstaviken är betydligt trevligare än Ringvägen även om det blir längre. Och i morse lös vårsolen på min stig så livet kändes lättare än på flera dagar.


Det var bättre förr

Kjolarna passade och jag kände mig mer blogginspirerad. Men nu det kan bara bli bättre. Jag har klarat av att bli av med senaste semestern från höfterna. När jag ändå var igång åkte delar av julhelgens viktpåspädning bort och nu är jag inne och tuggar på valkarna från 2007 års sommarsemester. Så det går framåt!


Finns det hjärterum så finns det stjärterum

Vi ska på Schyfferts 90-talsföreställning i helgen. Jag hoppas att vi inte blir portade även om jag inte lovar att låta bli att skriva elakt om evenemanget. Men jag är betydligt beskedligare än Schulmans, så det blir nog inga problem.


Blir det bekymmer då är det jag som blir kränkt!


Kommentarer
Postat av: Fia

När du skriver om Schyffert och stjärterum kom jag att tänka på hans "stjärtkupp" för några år sen, då han gick klädd som indian, med rumpan bar. Undrar om det är något som återkommer i hans nya föreställning.

2008-03-05 @ 21:36:20
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: frktjatlund

jag återkommer med rumprapport!

2008-03-06 @ 10:11:17
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0