Invasion

Badrummet bär tydliga spår av småbarn. Ytterkanten av handfatet har turkosblå fläckar av bamse- och lille-skutttandkräm. OK, hade barnen varit mina skulle jag sagt att det luktar barnlur och vägrat att köpa, men vad gör man inte för att de små liven ska känna sig som hemma?


En handduk ligger på golvet. Av någon okänd anledning har hängaren lossnat från ena kanten. Varför måste man hänga i handduken när man torkar sig? Men å andra sidan går det precis lika bra att torka sig på morgonrocken på kroken bredvid. Nagelborsten ligger någonstans under duschkabinen och tvålpumpen har konstigt nog hamnat på hallbyrån.


Och vi har börjat titta på konstiga tv-program. Körslaget t ex. Barn gillar uppenbarligen tävlingar och finalen firades med en massa egentillverkad konfetti så att vardagsrummet förvandlades mer eller mindre till en musikalscen. Det hade just ingen betydelse vem som vann. Så länge någon vann var alla vinnare och det ska firas.


Slutsats: Allt levande skräpar. Ju livligare, desto skräpigare och det är bara att ta fram städutensilierna. Det är det absolut värt.


Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Härligt! Låter exakt som hos oss. Numera är nog maken och jag mest inhysta. Vankas det främmande får vi göra en totalmakeover. Men som du säger..

Det är det värt.

2008-05-12 @ 12:48:51
URL: http://solskuggan.blogg.se/
Postat av: Nicoline på Fädernegården

Det låter som hemma hos oss också, men det är bara att snällt vänja sig med extra kläder och leksaker och prylar överallt. Så fort de har åkt så känns det lite lugnare men efter en liten stund så längtar man efter dem trots stöket.

2008-05-12 @ 23:04:19
URL: http://nicolinefadernegarden.blogg.se/
Postat av: Birgerelin

This is a very interesting website, I have added it in my favourites. Keep up the good work.

2009-03-25 @ 10:37:49
URL: http://birgerelin.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0