Spoofad

Plötsligt idag 10:47 börjar det välla in mejl till i min mejlbox på jobbet. Någon/några slemmiga typer har kapat mejladressen (spoofing) och skickar skumma meddelanden kors och tvärs över världen i mitt namn. Meddelanden, som fastnar i spamfilter och mejlservrar och som i sin tur returnerar en massa felmeddelanden till mig. Nu börjar jag ruttna på alla Systemadministratörer, Postmasters och Brandväggar. Det är inte jag som försöker sälja klockor, nakenbilder, Viagra eller andra tvivelaktiga produkter!


Jag vill verkligen inte bli tvungen att byta adress.


Vi har börjat nedräkningen inför Cypernresan på fredag med lite pengaväxel. På jobbet gör jag så lite "farliga" ändringar som möjligt. Det är inte kul när andra blir tvungna att städa efter en. I klädväg har jag köpt några nya tröjor, för de gamla har tatt slut. Dessutom skulle jag verkligen behöva en kofta till.


Förhållandet med barnbarnen har gått in i en ny fas. Det var bra mycket lättare att ha dem några timmar då och då. Då kunde vi vara precis sådär efterlåtna som farföräldrar brukar vara. Nu när vi har dem oftare och längre tid krävs det lite mer ordning och reda. Så lördagsgodis äter man på lördagar, händerna tvättar man före maten och man måste inte alltid köpa något bara för att man går förbi leksaksaffären.

Nya lärdomar både för oss och dem.


Kommentarer
Postat av: Nicoline på Fädernegården

Att ha barnbarnen korta stunder då och då är stor skillnad mot att ha dem dygn i sträck.Det sliter lite att man är tvungen att sätta gränser även för dem. Att vara "bullfarmor" är en helt annan sak och mycket enklare.

2008-05-14 @ 07:33:04
URL: http://nicolinefadernegarden.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

Det är nog jobbigast för maken. Han har varit så medgörlig tidigare. Noa trodde länge att farfar rådde över veckdagarna och kunde förklara vilken som helst veckdag vara lördag.

2008-05-14 @ 13:42:43
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0