Avgudar

Alice är inte alls trist. Nej, hon är bäst och borde vinna årets Idol. Det har jag tyckt sen tävlingen började. Barnbarnen påstår att Kevin kommer att vinna. För det vet de, får så är det. Värsta scenariot är om alla fjårtisar gör en samlad attack och röstar fram Johan.


Varje fredag slutar likadant. I soffan med gamnacke eller så blir det flygspaning. Maken brukar välja gamnacken och somnar med hakan mot bröstet. Själv brukar jag ägna mig åt flygspaning, när huvudet faller bakåt.


Vi brukar klara oss igenom själva tävlingsdelen, men det är stört omöjligt att hålla sig vid medvetande fram tills resultatet är klart. Efter en krävande arbetsvecka är det alldeles för mycket begärt.


Kommentarer
Postat av: Fia

Jag har inte följt Idol under hösten, men igår var jag fast besluten att hålla mig vaken tills resultatet av omröstningen presenterades. Inte lyckades jag med det, så jag fick läsa om hur det gick på nätet i morse. Soffan var alldeles för bekväm, och veckan har varit för slitsam, och då går det som det går.

2008-11-15 @ 20:09:19
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Missade Idol igår, umgicks på lokal i stället. Undrar om det inte varit bättre att stanna hemma. Man blir lätt tillvand. Jag tror också Kevin vinner. Och sen blir han inte stjärna.

2008-11-16 @ 02:21:09
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Helena

Idol har jag inte alls sett i höst. Jag är riktigt imponerad över mig själv jag har inte somnat i soffan den här helgen varken fredag eller lördag.

2008-11-16 @ 09:37:43
URL: http://skogsmyrans.blogg.se/
Postat av: Gubben

Alice - är det den där rara lilla tösen som sjunger så vackert? Eller hette hon inte Anna?

Ja, jag hoppas att hon vinner :O men orkar inte heller följa tävlingen...

2008-11-16 @ 15:42:58
URL: http://gubben.webblogg.se/
Postat av: frktjatlund

fia; jag brukar också ta min tillflykt till nätet dagen efter.



annaa; nej, det brukar bli 2:an som blir störst. Och visst, det är lätt att vänja sig vid att gå ut.



helena; duktigt! För mig är det ingen idé att ens försöka hålla mig vaken.



gubben; tjejerna är klart bäst. Men vad hjälper det när det är småflickor med kontanta kontantkort, som röstar mest. Och de röstar garanterat på sötaste pojken.

2008-11-16 @ 16:14:21
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0