Vänsterprassel

Vi är några kvinns på jobbet, som trivs ihop och brukar hålla varandra sällskap under luncherna. Det sammanhållande kittet är just jobbet; vi trivs där och har hyfsat med ansvar och inflytande. Men flera av oss har ett gemensamt problem; våra respektive.


Våra män tycker att vi är mer engagerade i jobbet än nöden kräver. Att arbetet tar för mycket tid och uppmärksamhet. Uppmärksamhet som borde ägnas åt annat, helst åt männen ifråga misstänker jag.


Herrejösseprojektet har gjort att jag vid tre tillfällen senaste veckan behövt koppla upp mig hemifrån för att utföra diverse räddningsaktioner på jobbet. Inte alls populärt. Det värsta är att vi inte har sett slutet på projektet än på ett tag. Så det kommer med all säkerhet att uppstå ytterligare kontroverser.


Den nya medarbetaren bekände att hon verkligen hade gått bakom sin mans rygg och varit otrogen flera gånger. Vid ett tillfälle skulle de åka till Paris och maken ställde villkoret:

- Jag åker bara med om du lovar att inte ta med mobiltelefonen.


Det gjorde hon. Lovade, alltså. Mobilen fick åka med, men utan att vara påslagen. Då och då blev kollegan röksugen och gick ut för att ta sig ett bloss och passade på att kolla av telefonen samtidigt. Hon klarade sig från att bli avslöjad.


Så lågt har jag inte sjunkit. Ännu.


Kommentarer
Postat av: Helena

Jag har hand om ekonomin på företaget där jag jobbar och fastän jag är ledig så måste jag ha koll på banksaldot. Det gör inte mig så mycket nu när det finns internetbank, men voj vad det suckas här hemma om att jag måste få kompensation för de några minuter det tar.

2008-11-12 @ 20:23:18
URL: http://skogsmyrans.blogg.se/
Postat av: Helena

Hoppsan där hoppade en groda ur munnen, såg Carin 21.30 förra veckan och där fick jag lära mig att fint folk har inte semester, de är lediga. Jag menade naturligtvis när jag har semester!

2008-11-12 @ 20:26:49
URL: http://skogsmyrans.blogg.se/
Postat av: Fia

Det kan vara jobbigt när abstinensen sätter in. Det krävs en kraftansträngning för att stå emot suget, så man ska nog inte fördöma dem som faller för trycket. Det är så lätt hänt.

2008-11-12 @ 21:15:42
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

myran; samma gnäll här om ersättning. Plus att ingen annan skulle ställa upp lika mycket.



fia; "Hej! Jag seter Victoria och jag är mobilberoende"

2008-11-13 @ 10:14:04
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0