Avslaget

Nej, jag är verkligen inte intresserad av att vänsterprassla. Idag fick jag ett personligt erbjudande om att vara otrogen, men det åkte i papperskorgen på direkten. Inte för att mitt förhållande är särskilt passionerat utan för att jag inte gillar CitiBanks reklam.


Mitt nuvarande bankförhållande är, som sagt, ganska svalt. Jag har inga lån eller krediter utan betalar bara räkningar med hjälp av lönekontot. Och inte sparar vi några svindlande summor. Bara för att kunna åka på semester och för att ha en buffert där det mesta går till tandläkarräkningar. Så varför skulle jag ha anledning att vänsterprassla?


Det känns som nästäppan och hesheten redan är på tillbakagång, så jag har verkligen kunnat jobba hemifrån. Jag har t o m hittat ett programfel, som fått pengar att gå upp i rök om det varit sju torsdagar i samma vecka. Sådana fel är svåra att förutse, eftersom det väldigt sällan är sju torsdagar på raken.


Kommentarer
Postat av: Ninna

Håller med om reklamen från den banken.



Skönt för dig att nästäppan är på väg bort.

2008-10-31 @ 13:19:23
URL: http://persiljeland.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

Jag undrar just vilka människor, som tycker att reklamen är tilltalande och om den get banken fler kunder.

2008-10-31 @ 14:28:49
URL: http://frktjatlund.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Maken bestämde sig just när de där nya bankerna kom i ropet att prassla med en sådan. (Senare uppköpt av den danske bank.) Det fördröjde så småningom boupptecknarens arbete med ett par månader eftersom de var hopplösa på att skicka de enklaste papper. Av prasslet fick jag ärva hans pensionsförsäkring. Informationen därifrån har varit märklig under åren. Aldrig en förklaring till varför utbetalningarna varit olika för varje år. Som jag skrivit i min blogg upphörde utebetalningarna nu plötsligt, tre månader för tidigt. Lätt att få telefonkontakt med banken, var jag så glad för, just för stunden. Men nu är det tyst. Helt tyst. Utbetalningen skulle varit mig tillhanda för två veckor sedan och fortfarande inte ett ljud. Inte minsta lilla papper med posten som talar om hur läget är. Jag har ingen kod eller liknande som gör att jag kan gå in själv och titta hur det ser ut. Jag vägrar tro att de andra stora bankerna skulle agera så!



Hans alldeles äkta danska älskarinna hade i alla fall vett att höra av sig med ett avslut. Sände så småningom inga kondoleanser men däremot blommor till begravningen. Lagom korrekt tycker jag!

2008-10-31 @ 16:16:09
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

Jag jobbar i bankvärlden och har sett ett antal uppstickarbanker komma och gå. Sorgligast var nog projektet Coop bank. Undrar hur mycket den ansatsen kostade medlemmarna.



Nej, inte skulle jag välja någon av nischbankerna i dagsläget och de stora bankerna är inte heller kul, med sina centraliserade call center där man knappt fattar någonting.

2008-10-31 @ 16:44:24
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0