Gäääsp

Ikväll ska jag lägga mig tidigt, det lovar jag! Klockan 03:11 vaknade jag med ett ryck och sen var det stört omöjligt att somna om. Så nu sitter jag bara och gäspar och väntar in uppgifter från en bank så att vi kan gå vidare med det mindre Jössesprojektet under morgondagen.


Min chef har rymt till soligare trakter och jag är tillförordnad under tiden. Vanligtvis inte en särskilt betungande uppgift. Kalla till möten, attestera fakturor, skicka kryapådigmejl och annat smått och gott. Det är bara om det skulle krisa, som det kan bli jobbigt.


Det är nog därför jag får hobbychefa när det behövs. Jag har inga problem att fatta beslut. Två av kollegorna är inte så gamla i gården så de har inte hela kartbilden klart för sig. Återstående kandidat tycker inte om att ta beslut. Trots att han är mer kompetent. Han vill helst att någon annan ska säga vad han ska göra, när det hettar till.


Och då tar jag på mig den uppgiften. Även om jag kan komma att bära hundhuvudet för konsekvenserna. Men som jag brukar säga "Den som inget gör, han inget förstör".


Kommentarer
Postat av: Gubben

Kan du inte passa på att löneförhandla med dig själv när det är du som bestämmer :)

2008-10-20 @ 17:42:35
URL: http://gubben.webblogg.se/
Postat av: Ninna

Svårt att somna om den tiden på dygnet. Då börjar jag försöka lösa alla världens problem. Hoppas du sover bättre kommande natt.



Du verkar kunna fixa chefsjobbet bra.

2008-10-20 @ 19:05:30
URL: http://persiljeland.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

gubben; ett rejält lönelyft skulle verkligen sitta fint. Speciell som min bransch är lite svajig i dessa tider.



ninna; ibland kan världsproblem funka som sömnpiller. Om de är väldigt svårlösliga. Ett tag var Libanonkrisen bra till det.

2008-10-20 @ 19:56:27
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0