Stick & brinn

Barn gillar tv och de gillar musik och tävlingar. Så nu har vi börjat titta på program, som vi tidigare zappade oss förbi. Idol t ex, har vi tidigare bara sett ögonblick av. Den här säsongen har vi sett åtminstone hälften av programmen. Diskussionerna med Noa och My blir så mycket mer givande då.


Igår kväll såg vi Stjärnor på is ihop med barnen, som sov över här. Änkan gick ut med kompisen Emma och jag hoppas att hon kunde vara en Gladare Änka för en stund. Programmet fungerade utmärkt som sömnpiller för de små, men Gynnings otäcka röst höll mig vaken. Kan ingen ta bort henne?


Dagens väder inbjuder inte alls till uteliv, så det har inte blivit många steg. Bara en tur till Åhléns för att jag blev så vansinnigt sticksugen. Raggsockor i Skole-garn fra Bestemor. Kan det bli hemtrevligare? Ja, med en brasa i öppna spisen och en ångande toddy på soffbordet. Tyvärr har jag varken spis eller toddy. Däremot två soffbord.


Så nu är jag på jakt efter en bra (=enkel) stickbeskrivning eftersom det var år och dar sedan jag stickade strumpor.


Kommentarer
Postat av: Annela

Kul att du ska sticka. Mitt tips är att du går in på strumpor" rel="nofollow">http://www.stickamera.se/gratismonster.php?gratismonster=gmstrumpor



där finns en massa gratismönster på allt möjligt.



Ha det så kul!!

2008-10-05 @ 20:06:51
URL: http://www.annelas.blogspot.com
Postat av: Gubben

Den där Gynning måste jag ta en närmare titt på! Vet knappt vem det är och brukar blanda ihop de där lindorna och Carolinorna och vad de nu heter...

:)

2008-10-05 @ 22:31:44
URL: http://gubben.webblogg.se/
Postat av: frktjatlund

annela; tack för tipset! Jag hittade en passande beskrivning på nätet, som jag tror ska funka. Det var bara öhpt som jag var tvungen att kolla upp.



gubben; det är så man fattar att man är gammal. Alla dessa, för en själv, okända existenser som påstås vara kända från TV.

2008-10-06 @ 15:10:14
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0