Ingen hit

Nej, Fredrik & Filips nya program är INTE roligt. Eller så är jag för gammal för barnsligheterna. Dessutom har jag aldrig stått ut med Ingvar Oldsberg. Han är för mycket, helt enkelt. Och är inte Fredrik & Filip lite sönderkörda. Alla dessa repriser, som går på någon/några av skräpkanalerna, har mättat marknaden.


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Försvaret för F&F var i många år deras "valpighet". Nu är de vuxna män sedan ganska länge och just det argumentet borde svikta rätt rejält.

2008-09-12 @ 01:24:08
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Inga M

Jag tror att Annaa sätter huvudet på spiken när det gäller F o F. De uppförde sig som gränsöverskridande tonåringar och det var charmigt, men blir bara konstigt och lätt efterblivet hos rejält vuxna män. Ungefär som att Linda Skugge växte ur sin "trotsig - tonårings- spalt" och då blev det bara fel.



Och Oldsberg står jag inte heller ut med, han flinar för mycket. Men meningarna om honom går ordentlig isär här hemma; gubben ser honom gärna och svär på att han är oäkta son till Lennart Hyland.

2008-09-12 @ 05:27:41
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Fia

Vad skönt att se att jag har medsystrar som känner som jag. Jag får olustrysningar av Ingvar Oldsberg, och känner ett lätt äckel inför Filip och Fredrik. Det känns så märkligt att de tre får så mycket beröm när de är så obehagliga.

Filip och Fredrik jobbar hysteriskt på att bryta alla tabun och göra allt som kan vara chockerande, men det känns inte som seriös journalistik.

2008-09-12 @ 07:08:57
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: malou

Håller med till två tredjedelar - detvillsäga att jag gillar Oldsberg. Men det kanske är för att jag är göteborgare?

Filip och Fredrik tycker jag däremot är tröttsamma och har svårt att se någon som helst humor i deras program.

2008-09-12 @ 14:20:09
URL: http://www.enjoydiary.net/no/malou
Postat av: Gubben

Såg inte programmet men jag "älskar att såga" kändisar. Men i ärlighetens namn måste jag tvinga mig att se ett avsnitt av FF för att, för en gång skull, veta vad jag sågar och varför :)



Trevlig helg på dig och tjata hemskt gärna vidare!

2008-09-13 @ 12:29:27
URL: http://gubben.webblogg.se/
Postat av: frktjatlund

Det som är mest irriterande med Oldsberg är hans sätt att skrattprata. Som om allt han säger är jättefestligt. Ungefär sådär som Annika Lantz gör. Nästan lika irriterande som Meryl Streep i roller där det låter som om hon skulle börja gråta närsomhelst.

F&F:s nya känns som en självcentrerad mini-stadskamp. Och Stadskampen var skämmig redan i original.

2008-09-14 @ 09:49:00
URL: http://frktjatlund.blogg.se/
Postat av: Annela

Jag håller med dig i allt. Filip och Fredrik är ett riktigt lågvattenmärke och Ingvar Oldsbergs storhet har jag svårt att se - trots att jag har bott i Göteborg i 30 år.Hans storhet låg nog i sportjournalistik i radio. Jag har också svårt att förstå att sportjournalister och "hallåer", som Jidhe, Oldsberg, han i postkodlotteriet vad-han-nu-heter m.fl tycks tro att de är så himla duktiga lekledare och programledare. Vem har intalat dem det? Och Annika Lantz suckar som t.o.m. fick invadera P1 ett tag.

Men ikväll var det ett annat lågvattenmärke på Tv6. Efter japanskt lekprogram ska deltagarna klädda i silverfärgade kroppstrumpor hoppa igenom utsågade formationer i en vägg som kommer emot dem - annars hamnar de i en vattenbassäng. Deltagare var Björn Gustafsson, Henrik Schyffert och han Herngren i ena laget och nån Big Brother-kändis som hade 2 män med sig. Säkert roligt på en firmafest eller nån högstadieavslutning om man deltog, men att göra tv-program av...Programledare var nån avdankad från forna Disneyklubben.

Surmagad Annela

2008-09-14 @ 22:36:25
URL: http://www.annelas.blogspot.com
Postat av: Annela

Haha, det är jag som suckar ovan och inte Annika Lantz.

2008-09-14 @ 22:38:01
URL: http://www.annelas.blogspot.com
Postat av: frktjatlund

annela; jag såg det där hjärndöda programmet och kliade mig i huvudet. Vill man titta på när andra leker, är det bara att ta sig till närmsta sandlåda.

2008-09-15 @ 08:11:54
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0