Oplockad

Nej, det blev ingen svampskog den här helgen heller. Den här svampen plockade vi på Hötorget strax innan man stängde.


Innan dess var vi på bio med Noa och My och såg filmen Wall-E. En film, som utspelar sig i framtiden med två "mänskliga" robotar i huvudrollen. Salongen var full med barn från ca tre år och uppåt. Många av barnen var alldeles för små för en långfilm, så det lät en del ur bänkraderna. Och inte blev det hela bättre av att filmen föregicks av reklam och trailers. Plus en animerad förfilm.


För varje ny filmsnutt kom frågan upp: Början Wall-E nu? Minst ett barn per rad hade den relevanta undran och när filmen äntligen började var treåringarnas tålamod slut. Men papporna ville fortfarande se filmen, så de satt kvar medan barnen hulkade högljutt efter mamma.


Inget ont om filmen, den var både spännande och rolig men jag håller med Tvåan. Det hela kändes lite dubbelt. Om filmen har ett budskap, så är det att konsumtionssamhället kommer att förstöra jorden och göra den obeboelig. Samtidigt, som BR hade en inledande reklamsnutt där man visade upp alla leksaker man kunde köpa med anknytning till filmen.


Kommentarer
Postat av: Stilist

oh herregud vad gott

2008-09-14 @ 18:55:11
URL: http://stilist.blogg.se/
Postat av: Stilist

gud så gott

2008-09-14 @ 18:58:17
URL: http://stilist.blogg.se/
Postat av: Ninna

Idag plocka jag några gula kantareller, som hamnade i vår lazagne.







2008-09-14 @ 20:07:35
URL: http://persiljeland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0