Tröst

Det är ingen ände på utelivet. Men det kändes som vi var i behov av lite tröstätande och tog vår tillflykt till Texas Longhorn. Som vanligt. Sjukhus är ingen rolig miljö. Speciellt inte neurologen med alla perforerade skallben. Och när skallbenet sitter på gamla bekanta.


Jag ska inte överdriva. Svågern var förvånansvärt pigg för att nyligen vräkt en inneboende i hjärnkontoret. Tyvärr fick inte kirurgen bort hela våldgästen; ett blodkärl spärrade vägen för total avhysning och om man kan undvika en hjärnblödning, så gör man det. Sa den aggressivt försiktige läkaren. Eller var det försiktigt aggressive? Eller var det tumören man pratade om?


Vi pratade om ditten och datten i drygt en timme och Svågern beskrev alla turer och hur den ena medicineringen gav den andra i en enda lång kedjereaktion. Tur att han är sjuksköterska själv, så han hänger med på alla turer. Även om han kände en viss tröghet i tankearbetet.


Nu är det bara att avvakta patologen och framtida behandlingsplan. Plus att de har för avsikt att återknyta kontakten med den tyske alternativläkaren, som Lillsyrran själv besökte för sin bröstcancer.


Ja, efter detta behövde vi mat, god mat och det ordnade vi enkelt på lokal. Extern sådan.


Kommentarer
Postat av: Fia

Jag kan inte hjälpa att jag ryser lite av olust när jag läser om tumören. Hoppas verkligen att det finns kompletterande behandling som tar bort resten av den. Cellgifter och strålning har väl sina avigsidor, men det brukar ju få god effekt i alla fall.

2009-02-10 @ 22:52:35
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: SolSkuggan

Verkligen skönt att operationen är gjord. Nu får vi bara hoppas att den följande medicineringen tar kål på den lede.

Låter så härligt när du säger att ni åt på lokal. Jag har faktiskt aldrig hört det förut bara här hos dig.

Om du känner för det så har du en utmaning hos mig.

Kram på dig.

2009-02-11 @ 11:11:43
URL: http://solskuggan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Usch, det låter så läskigt. Klart ni behövde gå ut och äta. Hoppas den opererade också fick något gott.

2009-02-11 @ 16:54:11
Postat av: Helena

Vad roligt att ni orkar tröstäta åtminstone.

Undrar om det inte känns extra oroande att

vara sjuksköterska då man själv blir sjuk.

Hoppas att allt går bra.

2009-02-11 @ 19:00:14
URL: http://skogsmyrans.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

fia; ja, någon form av behandling blir det eftersom kirurgen inte trodde att allt var borta.solskuggan; det har inte kommit något utlåtande ännu om hur pass led den inneboende eller snarare våldgästen är.?; vi kände bara doften kvällsfikat och det luktade kaffe.helena; på något sätt tror jag att han gillade att han hade koll på ett annat sätt än andra patienter.

2009-02-11 @ 21:05:48
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0