Dementi

Nej, jag for med osanning häromdagen när jag påstod att jag uppfunnit isodieten innan jag visste att den fanns. För det har jag inte. I gårdagens AB läste jag lite noggrannare vad den gick ut på och insåg att den var inget för mig.


Orsaken är att i själva kombinerandet av kolhydrat och kalorimetoden, så använder man sig av lightprodukter. Något, som jag har aldrig förstått mig på. Varken födoämnen sötade med konstgjorda sötningsmedel eller magra varianter.


Nu är jag inte utrustad med en enda söt tand, så godis och kaffebröd har gått bort utan några som helst uppoffringar. Fett däremot vill jag inte avstå från. Och om jag ändå ska förslösa energi på fett, så ska det vara äkta vara. Inte några konstlade margarinprodukter.


Becel, Lätt & Lagom och andra lättvarianter borde hamna i kategorin vapenfett. Arméns hudsalva smakar bättre. Nej, det ska vara riktigt smör, kallpressad olivolja och helfeta ostar. Allt annat är bara surrogat och bortkastade kalorier. Då äter jag hellre mindre mängd, bara det smakar gott medan jag äter.


Vill jag ha volym, så fyller jag på med grönsaker. Och det gör jag. Rejält!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Godmorgon=) Allt bra med dig?

2009-01-13 @ 08:58:03
URL: http://onlythequeen.blogg.se/
Postat av: Nicoline på Fädernegården

Efter din beskrivning av Becel så kommer jag nog att tveka hädanefter. Det som är svårt med riktigt smör, är var man ska förvara det för det går ju inte att bre på det.

2009-01-13 @ 22:27:33
URL: http://nicolinefadernegarden.blogg.se/
Postat av: Anonym

Googla på Becel ska du se att det finns folk som är mycket, mycket negativa. Jag brukar ha både smör och Bregott hemma.

2009-01-14 @ 19:47:40
Postat av: frktjatlund

Oops! Min identitet försvann visst.

2009-01-14 @ 19:48:57
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0