Jubileum

En treåring 'är full av "undringar" och tillbringar mycket tid med att observera och imitera. Behärskar då, sedan och idag men allt som skett förut är igår och all framtid är i morgon.'


Ja, precis idag blir min blogg tre år. Tre år då det varit lite upp och ner på flera plan. Jag började lite trevande; elva inlägg under januari 2006. Inte särskilt många med dagens mått mätt. Det här är redan mitt elfte i januari 2009. OK, jag erkänner: Det förra slängde jag in bara för att kunna säga att detta är mitt elfte i år.


Jag vet inte om jag blivit bättre med åren eller kanhända sämre. Om jag stod på topp när Laura rekommenderade min blogg eller om jag ännu inte nått toppen. Jag märkte inte av någon större rusning då, i juni 2007. Det verkar som det är ungefär samma som läser mig nu som då. Även om jag tappat några på vägen, så har andra tillkommit.


Ibland har det känts dags att lägga ner, men så har jag fått den där extra lilla kraften som fått mig att streta vidare. Så bloggen fortsätter att bära sig åt som vilken treåring som helst och funderar, observerar och imiterar vidare. Igår, idag och eventuellt även imorgon.


Kommentarer
Postat av: Moster Mjölgumpa

Grattis till treåringen! Hoppas att den där lilla extra kraften aldrig tar slut.

2009-01-05 @ 19:40:57
URL: http://mjolgumpa.blogspot.com
Postat av: Fia

Grattis på treårsdagen! Jag tycker nog att den här bloggen har både kraft och jävlar anamma!

2009-01-05 @ 21:49:58
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: Gubben

Se där! Grattis! Själv njuter jag av en paus - när känslan av att inte lyckas hålla uppe ambitionsnivån då är det dags. SKÖNT att detta inte drabbat frk. Så tjata på... det gillar jag!

2009-01-05 @ 22:35:05
URL: http://gubben.webblogg.se/
Postat av: Ninna

Grattis till de tre årens bloggande.Jag pendlar mellan motivation respektive icke motivation för att skriva i min blogg, men fortsätter tillsvidare.Fortsätt med skrivandet även om du tar en paus då och då.

2009-01-06 @ 13:16:54
URL: http://persiljeland.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

Tack för gratulationer!Sen tror jag att man kan både höja och sänka ambitionsnivå, beroende prestationsförmåga. Det blir enklare då.

2009-01-06 @ 20:25:01
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0